Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En av de verste omgangene vi har sett av et lag

Men Sunderland reiste seg.

TENTE HÅP: Borinis scoring rett etter at Southampton gikk op til 2-0 tente håpet for hjemmelaget. Til slutt endte det 2-2. Foto: REUTERS / Nigel Roddis
TENTE HÅP: Borinis scoring rett etter at Southampton gikk op til 2-0 tente håpet for hjemmelaget. Til slutt endte det 2-2. Foto: REUTERS / Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sunderland-Southampton, 2-2 (1-2)

(Dagbladet): Hjemmelaget Sunderland fikk slakt av TV2s fotballstudio i pausen, og det med rette. 

For selv om Borini hadde sørget for redusering rett etter at Southampton gikk opp i 2-0, var hjemmelaget heldige som kun lå under med ett etter de første 45.

- Det er en av de verste omgangene vi har sett av et lag i årets Premier League, sa Aleksander Schau i TV2-studioet i pausen.

Men ballen er rund, og i fotball er alt mulig. Det var også et vassere hjemmelag som entret matta til den andre omgangen.

- Der ser vi hva et mål kan gjøre med et lag. Selvtilliten det gir, sier Petter Myhre i TV2-studio etter kampen.

For etter snaue 70 minutter satt utligningen. Adam Johnson mottok ballen på hjørnet av 16-meteren, dro seg innover og skjøt ballen hardt mot nærmeste hjørne.

2-2 var et faktum, og hjemmepublikummet jublet. Flere mål ble det ikke, og med det tok Sunderland et etterlengtet poeng.

De ligger nå på 17. plass med 18 poeng, men kan bli forbigått av Cardiff og Crystal Palace dersom de vinner sine kamper senere i dag. Southampton befinner seg på 9. plass med 31 poeng.

Følg resten av runden i vårt fotballstudio, og se om Ole Gunnar Solskjær og Cardiff kan hamle opp med Manchester Citys stjernegalleri fra klokken 16.00! 

Hele Norges coronakart