Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  En av gutta

Michael Schumacher lurte inn ett spillemål og scoret sikkert på straffe. Formel 1-kongen storkoste seg med sine norske fotballvenner i Nybergsund.

NYBERGSUND (Dagbladet): Den sjudoble verdensmesteren var igjen spiller nummer 10 på fotballkjendislaget i den årlige kampen mot det lokale laget Nybergsund i Sundethallen.

-  Jeg har spilt sammen med flere av dem mange ganger, og de er blitt gode venner, forteller Schumi.

I går spilte han mye sammen med Raymond Kvisvik og Håvard Flo i Kjendislagets angrepsrekke. Rett før pause prikket han inn 3- 2 mellom to forsvarere og forbi målvakt Yngve Sandbuløkken.

-  Målet var nok litt heldig, men det er alltid moro å score. Det viktigste er likevel å ha det gøy. Det var det i dag, sier Schumacher før han haster av sted i sin Fiat.

-  Ingen nykker

Lars Bohinen har vært med alle fire åra romjulskampen er blitt spilt, og jobber sammen med Stig Inge Bjørnebye for å få på plass laget.

-  Michael er en av gutta, sier Bohinen.

-  Vi trener her i dagene fram mot kampen, og Michael er en veldig hyggelig fyr. Han skjermer seg veldig for pressen og eventuelt mas, men han har ingen stjernenykker. Dessuten er han veldig godt trent. Jeg tror kanskje ikke folk er klar over hvor bra fysikk du må ha for å kjøre Formel 1.

Kjendisene, ledet av en skadet Vidar Riseth på sidelinja, begynte kampen på verst tenkelige måte. Nybergsunds Morten Skjærstad scoret to mål før det var gått ti minutter.

Juleribba hadde satt sine spor i kjendiskroppene, og både Flo og Kvisvik byttet hyppig i begynnelsen.

Så kom målene.

Bjørnebye skadet

Lars Bohinen scoret det første etter en fiks piruett rett foran mål. Kvisvik ordnet det andre på en av sine mange store sjanser. Schumacher scoret det tredje, før Nybergsunds store fotballsønn Lars Blixt (nå Rosenborg) la på til 4- 2.

Stig Inge Bjørnebye ble taklet av en tilskuer, og måtte se andreomgangen fra benken. Heller ikke Vålerengas Jørgen Jalland spilte etter pause.

Kjendislaget scoret to fikse mål i andreomgang, mens Nybergsund scoret tre. I den obligatoriske straffesparkkonkurransen sto Frode Grodås som i glansdagene, og slapp bare inn tre mål. Lagkameratene scoret på alle sine sju forsøk, og kampen endte til slutt 13- 8.

-  Stemningen i garderoben var mye bedre i år enn i fjor. Da tapte vi, og det liker ingen av oss, oppsummerer Lars Bohinen.

INGEN NYKKER: Verdensmester i Formel 1 Michael Schumacher var i godt humør da han viste seg fram i Sundethallen i Nybergsund. - Jeg har spilt sammen med flere av dem mange ganger, og de er blitt gode venner, forteller Schumi.
BLID: Michael Schumacher forlot Sundethallen med et smil.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media