TRODDE RBK SKULLE VINNE: Markus Henriksen traff ikke perfekt, men godt nok til at ballen sneik seg forbi keeper til 1-1. Da trodde han Rosenborg skulle vinne, men Tiagos drømmemål fem minutter før full tid ødela alt. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
TRODDE RBK SKULLE VINNE: Markus Henriksen traff ikke perfekt, men godt nok til at ballen sneik seg forbi keeper til 1-1. Da trodde han Rosenborg skulle vinne, men Tiagos drømmemål fem minutter før full tid ødela alt. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

- En av mine deiligste scoringer

Men kvelden endte trist for Markus Henriksen.

Da Markus Henriksen utlignet til 1-1, trodde 18-åringen på seier mot Atlético Madrid i europaligaen.

Henriksen hadde også en alle tiders mulighet til å utligne til 2-2 helt på tampen.

- Jeg skulle ha tatt den på hel volley, men ballen kom akkurat litt for høyt. Kanskje burde jeg ha headet isteden. Nå ble det dessverre en mellomting, mente midtbanemannen.

Han hadde dette å si om målet sitt seks minutter ut i 2. omgang.

- Jeg fikk ballen av Steffen (Iversen) og kom på overlapp. Det var bare å bredside den inn. Jeg så at den gikk inn under keeperen. En av mine deiligste scoringer. Akkurat da var vi så gode at jeg trodde vi skulle dra seieren i land. Dette var vår beste kamp i år. Vi viste at vi har noe i Europa å gjøre.

- Kan dere gå videre?

- Det er en mulighet om Atlético vinner sine to siste kamper. Jeg tror vi tar Leverkusen hjemme, men det blir nok tøft borte mot Aris. Jeg har hørt at det er baluba i Hellas, sa Henriksen.

(NTB)