Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En av Norges aller beste trenere

Gulbrandsen vil ha Tjærnås som sjef.

ØNSKER SEG TIDLIGERE SJEF: Hønefoss-trener Tom Gulbrandsen vil ha Lars Tjærnås til Hønefoss. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix .
ØNSKER SEG TIDLIGERE SJEF: Hønefoss-trener Tom Gulbrandsen vil ha Lars Tjærnås til Hønefoss. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Tom Gulbrandsen er Hønefoss-hovedtrener på lånt tid, innen 18. mai må klubben hente inn en trener med NFFs topptrenerutdanning.

Lars Tjærnås ble i går utpekt til favoritt som ny Hønefoss-sjef, og Canal+-eksperten ble lansert allerede seks dager før Ole Bjørn Sundgot fikk sparken.

Gulbrandsen håper Tjærnås kommer, slik at de to blir et trenerteam.

- Ingen er bedre enn Lars til å kommunisere. Der er han en av Norges aller beste trenere, sier Tom Gulbrandsen til Ringerikes Blad.

Han tror den tidligere Wimbledon-assistenten ville vært en perfekt sparringspartner på treningsfeltet. De to har tidligere vært spiller og trener på Hønefoss.

- Lars Tjærnås har tidligere vist at han er en fantastisk mann for klubben. Å kapre Lars ville vært fabelaktig for Hønefoss, sier Gulbrandsen til lokalavisa.

Hønefoss-styreleder Bjørn Hamborg sa til Dagbladet i går at klubben nærmer seg en trenerløsning, og håper å presentere et navn etter styremøtet neste onsdag.

Han bekrefter at Gulbrandsen er ønsket videre, med en Uefa-godkjent sjef som makker.

- Hvor mange knadidater har dere på blokka per i dag?

- Tre til fire, sier Hamborg.

EKSPERT:  Lars Tjærnås sier til Dagbladet at han snakker med folk om flere jobber, men ønsker ikke å kommentere Hønefoss-jobben. Foto: Canal Plus
EKSPERT: Lars Tjærnås sier til Dagbladet at han snakker med folk om flere jobber, men ønsker ikke å kommentere Hønefoss-jobben. Foto: Canal Plus Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!