- En av våre beste kamper

Pettersen fornøyd etter uavgjort mot Island.

(Dagbladet.no:) Norge - Island 32-32. Da det var halvannet minutt igjen lå Norge ett mål bak, og Gunnar Pettersen tok time-out.

- Dette er super trening, gutter, og vi kan fortsatt vinne, sa han til spillerne sine.

40 sekunder før slutt scoret en hardtkjempende Frank Løke etter et innspill fra Kristian Kjelling. I angrepet etter puttet imidlertid Island på en fantastisk lobb, med én spiller mindre på banen.

De siste sekundene spilte Norge med sju utespillere, siden Steinar Ege forlot målet. Det ga resultat:

Vi fikk full bredde i spillet og Rune Skjærvold kastet seg inn fra kanten, og scoret.

- Dette var en fantastisk håndballkamp, med supertrøkk. Det er en av de beste kampene jeg har vært med på å lede, sier trener Gunnar Pettersen til TV 2.

Jevnt igjen

Lagene fulgte hverandre hele kampen, men Island lå ofte ett eller to mål foran Norge.

Derfor var det sterkt av det norske laget å stå løpet ut. Som Pettersen poengterte i den siste time-outen: Dette var veldig god trening for de norske gutta før EM.

Der kommer det også til å bli jevnt og tøft.

Det var også veldig bra av Norge å tette igjen mer bakover i 2. omgang. De første 30 minuttene scoret Island hele 19 mål på oss, men vi laget like mange den andre veien.

- Til tross for dette var forsvaret kanonbra, men Island er verdensledende på kontringer og det straffet oss i 1. omgang, sier Gunnar Pettersen.

Dette var den sjette kampen mot Island på noen måneder. Oppgjørene har endt med fire islandske seire og to uavgjorte kamper.

Håndballgutta får nå fri i et par dager, og neste helg går turen til Spania. Der skal de spille to kamper mot den regjerende verdensmesteren.

UAVGJORT: Frank Løke og Norge spilte uavgjort mot Island.