ROSES:  Gareth Bale roses av Tottenhamkaptein Michael Dawson. Han mener 23-åringen er en av de beste spillerne i verden nå, på høyde med Messi og Ronaldo. Her fra gårsdagens seier mot Arsenal. Foto:  AFP / GLYN KIRK
ROSES: Gareth Bale roses av Tottenhamkaptein Michael Dawson. Han mener 23-åringen er en av de beste spillerne i verden nå, på høyde med Messi og Ronaldo. Her fra gårsdagens seier mot Arsenal. Foto: AFP / GLYN KIRKVis mer

- En av verdens beste akkurat nå

Gareth Bale hylles av Tottenham-kapteinen.

(Dagbladet): Gareth Bale har vært svært viktig for Tottenham denne sesongen. Det viste han senest i går, da de hvitkledde vant 2-1 mot Arsenal på bortebane. 23-åringen har 16 scoringer til nå, og viser at han er i storform.

Tottenham-kaptein, Michael Dawson, mener Bale er en av de beste spillerne i verden akkurat nå, skriver Sky Sports.

På nivå med Messi og Ronaldo - Nivåmessig er han oppe der med Ronaldo og Messi. Han er en av verdens beste spillere i øyeblikket, og trolig den aller beste i mine øyne, sier Dawson i et inervju med magasinet Topman.

Bales innsats for klubben fra Nord-London har vært avgjørende for at de nå ligger på tredjeplass i Premier League, og waliseren har scoret ni ganger på de åtte siste kampene. Og det fører til ros fra kaptein Dawson.

Ville rødmet - Noen av de tingene han gjør ville fått Ronaldo til å rødme, mener kapteinen.

- Målet hans mot Norwich denne sesongen, da han plukket opp ballen midt på egen banehalvdel, gikk forbi alle, og deretter satte den kaldt nede i hjørnet... Han har vært strålende, skryter Dawson.

I kampen Dawson nevner, mot Norwich i januar, var Gareth Bale heldig at Alexander Tettey ikke knakk ankelen hans, mente Tottenhamtrener André Villas-Boas.