<strong>HARD BEHANDLING:</strong> Vitaly Zdorovetskiy fikk smake på banemannskapets vrede da han tok seg inn på banen i kampen mellom Argentina og Tyskland. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL
HARD BEHANDLING: Vitaly Zdorovetskiy fikk smake på banemannskapets vrede da han tok seg inn på banen i kampen mellom Argentina og Tyskland. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL Vis mer

En av verdens største stjerner la ut video av det FIFA ikke vil at du skal se

Det TV-kameraene ikke viste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tyskland - Argentina 1-0 e.e.o.

(Dagbladet): Tyskland gikk til slutt seirende ut av knokkelkampen mot Argentina på Maracana i Rio de Janeiro i natt, men det var ikke bare de tyske verdensmesterne og Lionel Messi som stakk av med showet.

Det gjorde også Vitaly Zdorovetskiy.

La ut video I den andre omgangen entret nemlig mannen banen i bar overkropp med ordene «Natural Born Prankster» skrevet på brystet og magen.

I henhold til protokoll ble Zdorovetskiy brutalt taklet og lagt i bakken av banemannskapene, men ikke før omlag 80 000 tilskuere hadde fått seg en god latter og foreviget opptrinnet.

Basketstjerna LeBron James, som nylig ble klar for gamleklubben Cleveland Cavaliers, var også til stede på kampen, og la ut en videosnutt til sine seks millioner følgere på Instagram.

Ikke akkurat det FIFA ønsker å se.

Det internasjonale forbundet er nemlig knallharde på at «streakere» ikke skal få mer oppmerksomhet enn strengt tatt nødvendig, og helt korrekt - TV-kamerane gled elegant over til bilder av publikum og Maracana mens Zdorovetskiy ble geleidet av banen.

- Ser dere alle i morra Et annet aspekt ved seansen er at Zdorovetskiy både i går og i dag varslet opptrinnet på Twitter.

I går kom han med følgende melding:

- Ser dere alle i morra. Tyskland - Argentina, skrev han, før han i dag fulgte opp med denne.

- Dagen i dag er en veldig stor dag for meg.

Effektiv markedsføring av seg selv, men det spørs om han ikke må tilbringe noen netter i den brasilianske arresten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer