FRA TRIBUNEN TIL SIDELINJA: Nils Arne Eggen er tilbake som Rosenborg-trener, åtte år etter at han ga seg i jobben.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
FRA TRIBUNEN TIL SIDELINJA: Nils Arne Eggen er tilbake som Rosenborg-trener, åtte år etter at han ga seg i jobben. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

- En blanding av Hamrén og Eggen kan bli noe bra

Kjernen gleder seg til å se RBK under Nils Arne.

||| (Dagbladet): Etter en stunds venting fikk endelig Rosenborg-supporterne beskjeden de hadde regnet med i ettermiddag: Nils Arne Eggen returnerer som RBK-trener, mens Erik Hamrén tar over Sverige innen en uke.

Det synes mange er gledelig.

- Det er selvfølgelig som forventet, det har ligget i kortene lenge. Nå får vi høre hva Rosenborg har å si, å høre om dette kun er en halvårsplan, eller om det er noe annet konkret i vente, sier Kjernen-talsmann Andreas Johansen til Dagbladet.

Johansen er av dem som har ønsket seg Jan Jönsson til Lerkendal, og supportertalsmannen merker seg selvfølgelig at en avtale med Eggen ut året passer godt med når Stabæk-sjefen eventuelt er ledig på markedet.

Fram til den tid har Kjernen forventninger til Nils Arne Eggen.

- Det blir vel litt mer offensivt spill, kanskje litt flere sjanser for oss. Samtidig får vi håpe at det ikke går på bekostning av det defensive. Jeg ser vel for meg at vi vil få se litt flere indreløpere inne i boksen i angrep, sier Andreas Johansen.

- Jeg tipper at spillerne også har forventet dette, og at det er mange av dem som gleder seg til å jobbe med Nils Arne. Det blir spennende om han klarer å få til litt mer offensiv underholdning, så lenge man beholder grunntanken og tryggheten. En blanding av Nils Arne og Erik Hamren kan bli noe bra, sier Kjernen-talsmannen.