En bønn fra Owen

Michael Owen bønnfaller manager Gerard Houllier om å ikke la John Arne Riise bli Liverpools eneste kjøp i sommer.

I går vant Liverpool 2-0 mot et sammensatt lag i Singapore. Heskey scoret det første, før Owen nettet like før slutt. Etter kampen snakket spissen om viktigheten av ferskt blod i klubben.

Selv om Liverpool vant ligacupen, FA-cupen og Uefa-cupen forrige sesong, synes Owen at laget trenger enda flere nye fjes.

- Jeg tror hver eneste klubb må styrke laget på to eller tre plasser. Det er farlig å kjøpe for mange spillere, fordi troppen må kjenne hverandre godt. Men hvis du kjøper to spillere hvert år hjelper det godt, sier Owen til Daily Mail.

Liverpool handlet inn Riise fra Monaco for drøyt femti mill. kroner. Erkerival Manchester United har brukt fantastiske 500 mill. kroner på to spillere.

- Vi trenger ikke å gå ut og handle fem eller seks spillere i verdensklasse. Akkurat som Manchester United har vi lagånd og gutter som har gått gradene i klubben, sier Owen.

Det spørs om Owens bønn blir hørt av Houllier. Han er fornøyd med det han har.

- Jeg kommer bare til å kjøpe spillere som er bedre enn de vi har. Etter det vi oppnådde sist sesong har jeg stor tro på troppen vår, sier Houllier.

  • Engelske aviser skriver i dag at Liverpool er ute etter Derby-talentet Chris Riggott. Midtbacken verdsettes til 65 mill. kroner.
<B>VIL HA MER NYTT: Michael Owen ber om at Liverpool skal kjøpe flere nye spillere. Her er Owen på treningsfeltet sammen med John Arne Riise og Robbie Fowler. Foto: SCANPIX/AP