Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En dag vil det komme fram at dette ikke handler om penger

Triste Ronaldo svarer på ryktene.

LEI SEG: Cristiano Ronaldo har skapt usikkerhet rundt sin posisjon i Real Madrid etter uttalelsene i helga. Nå sier han mer, men ikke mye mer. Foto: SCANPIX/EPA/CARLOS BARROSO
LEI SEG: Cristiano Ronaldo har skapt usikkerhet rundt sin posisjon i Real Madrid etter uttalelsene i helga. Nå sier han mer, men ikke mye mer. Foto: SCANPIX/EPA/CARLOS BARROSO Vis mer

(Dagbladet): Spekulasjonene har vært mange etter at Cristiano Ronaldo uttalte at han var trist i Real Madrid etter seieren over Granada i helga.

Nå tar portugiseren selv til motmæle mot skriveriene og ryktene.

- Det har skapt mye oppstyr at føler meg trist og at jeg har fortalt om det, skriver RonaldoTwitter.

- Jeg blir beskyldt for å være ute etter mer penger, men en dag vil det komme fram at dette ikke er tilfelle, fortsetter han.

Ronaldo skal ha grått i 20 minutter etter kampslutt søndag, og senere kom det rapporter i spansk presse om at han hadde fortalt Real Madrid-president Florentino Perez at han ønsket å forlate klubben.

Siden den gang har teoriene florert.

Rykteflom
El Mundo Deportivo skrev at Ronaldo er svært misunnelig på Zlatan Ibrahimovics kontraktsvilkår i nettopp PSG, svensken mottar 15 millioner euro (110 mill. kroner) i årslønn i Paris.

Summen er 50 prosent mer enn det Ronaldo har i Real, med tre år igjen av kontrakten og med en spansk skatteøkning på vei.

Madrid-avisa og klubbtaletør Marca meldte om et møte mellom Ronaldo og Real-president Florentino Perez - samt direktør José Ángel Sánchez, der Ronaldo skal ha sagt noe som:

- Jeg kjenner meg ikke elsket i Real Madrid. Jeg er lei meg og deprimert.

I en pressemelding skrev Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes så at han vet hvorfor Ronaldo er nedstemt. 

- Jeg kjenner til bakgrunnen for Ronaldos ord, og det er opp til ham å offentliggjøre det. Jeg er ikke overrasket over dette. De som kjenner til mitt forhold til Ronaldo vet også at han kan regne med min fulle lojalitet, sier han til agentfirmaets hjemmeside.

Jose Ramon de la Morena er radiostasjonen Cadena Sers røst i Real Madrid-miljøet, og det var han som meldte om stjernespillerens møte med klubbledelsen.

Han uttaler ifølge ESPN at en konflikt i Reals spillergruppe ligger bak oppstyret.

Vil gi alt for Ronaldo
Selv utdyper Cristiano Ronaldo heller ikke nå hvorfor han har det så tungt hos den regjerende seriemesteren om dagen.

- På dette tidspunktet vil jeg bare garantere overfor Real Madrid-supporterne at jeg fortsatt er motivert, dedikert, forpliktet og sulten på å vinne alle turneringer, sier portugiseren.

- Jeg har altfor mye respekt for meg selv og Real Madrid til at jeg noen gang kunne gitt mindre for klubben enn jeg er i stand til. Klemmer til alle Madridistas, avslutter Ronaldo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media