- En deilig seier

Tom Nordlie har ledet Start i 17 kamper på rad uten tap. Gårsdagens seier smakte ekstra godt.

Etter at Nordlie tok over som Start-trener har han ledet laget i 13 treningskamper og fire serierunder uten tap. Selvtillitten laget har bygd opp fikk æren for gårsdagens seier over Tromsdalen.

Vinnervilje

- Jeg tror ikke flyten laget har hatt har så mye med meg å gjøre. Laget har spilt på seg selvtillit i løpet av vinteren, lagmoralen blir stadig bedre og det viste vi med den vinnerviljen vi hadde i dag, sier Tom Nordlie til Dagbladet.

Men Start sløste med sjansene i går. I første omgang var både Ben Wright og Bala Garba alene med Tromsdalen-keeper Erik Sørensen uten å få vippet ballen i nettmaskene. Først elleve minutter etter hvilen falt avgjørelsen, da Steinar Pedersen scoret fra krittmerket.

- Det ble en jevn og tøff kamp, til tross for at vi hadde overtaket i første omgang. Vi senket skuldrene litt for mye etter scoringen og slapp oss bakpå. Tromsdalen la inn et voldsomt press uten at det ble veldig farlig, sier Start-treneren.

- Men seieren var viktig og deilig. Det er godt å vinne på hverdager også, legger han til.

- Tøft uansett

Nordlie har imidlertid for mye erfaring til å tro at årets 1. divisjon blir lett for ubeseirede Start.

- Ikke i det hele tatt. Det blir tøft uansett hvem vi møter. Vi ser at Aalesund for eksempel sliter seg til 2- 1 mot Pors, sier han.

Etter fire serierunder spår Nordlie at Aalesund, Sandefjord og Start kommer til å kjempe om de øverste plassene i årets serie.

- Kongsvinger må også tas på alvor, og før sesongen hadde jeg tro på Haugesud. Det er fortsatt 78 poeng å spille om, og som alltid i denne divisjonen blir det jevnt, sier han.

<B>UBESEIRET: </B> Marius Johnsen (øverst) og Start tok i går sin fjerde strake seier i 1. divisjon med 1- 0 mot Tromsdalen.