- En deilig seier

Tom Nordlie har ledet Start i 17 kamper på rad uten tap. Gårsdagens seier smakte ekstra godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Nordlie tok over som Start-trener har han ledet laget i 13 treningskamper og fire serierunder uten tap. Selvtillitten laget har bygd opp fikk æren for gårsdagens seier over Tromsdalen.

Vinnervilje

- Jeg tror ikke flyten laget har hatt har så mye med meg å gjøre. Laget har spilt på seg selvtillit i løpet av vinteren, lagmoralen blir stadig bedre og det viste vi med den vinnerviljen vi hadde i dag, sier Tom Nordlie til Dagbladet.

Men Start sløste med sjansene i går. I første omgang var både Ben Wright og Bala Garba alene med Tromsdalen-keeper Erik Sørensen uten å få vippet ballen i nettmaskene. Først elleve minutter etter hvilen falt avgjørelsen, da Steinar Pedersen scoret fra krittmerket.

- Det ble en jevn og tøff kamp, til tross for at vi hadde overtaket i første omgang. Vi senket skuldrene litt for mye etter scoringen og slapp oss bakpå. Tromsdalen la inn et voldsomt press uten at det ble veldig farlig, sier Start-treneren.

- Men seieren var viktig og deilig. Det er godt å vinne på hverdager også, legger han til.

- Tøft uansett

Nordlie har imidlertid for mye erfaring til å tro at årets 1. divisjon blir lett for ubeseirede Start.

- Ikke i det hele tatt. Det blir tøft uansett hvem vi møter. Vi ser at Aalesund for eksempel sliter seg til 2- 1 mot Pors, sier han.

Etter fire serierunder spår Nordlie at Aalesund, Sandefjord og Start kommer til å kjempe om de øverste plassene i årets serie.

- Kongsvinger må også tas på alvor, og før sesongen hadde jeg tro på Haugesud. Det er fortsatt 78 poeng å spille om, og som alltid i denne divisjonen blir det jevnt, sier han.

<B>UBESEIRET: </B> Marius Johnsen (øverst) og Start tok i går sin fjerde strake seier i 1. divisjon med 1- 0 mot Tromsdalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer