- En deilig seier

Tom Nordlie har ledet Start i 17 kamper på rad uten tap. Gårsdagens seier smakte ekstra godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Nordlie tok over som Start-trener har han ledet laget i 13 treningskamper og fire serierunder uten tap. Selvtillitten laget har bygd opp fikk æren for gårsdagens seier over Tromsdalen.

Vinnervilje

- Jeg tror ikke flyten laget har hatt har så mye med meg å gjøre. Laget har spilt på seg selvtillit i løpet av vinteren, lagmoralen blir stadig bedre og det viste vi med den vinnerviljen vi hadde i dag, sier Tom Nordlie til Dagbladet.

Men Start sløste med sjansene i går. I første omgang var både Ben Wright og Bala Garba alene med Tromsdalen-keeper Erik Sørensen uten å få vippet ballen i nettmaskene. Først elleve minutter etter hvilen falt avgjørelsen, da Steinar Pedersen scoret fra krittmerket.

- Det ble en jevn og tøff kamp, til tross for at vi hadde overtaket i første omgang. Vi senket skuldrene litt for mye etter scoringen og slapp oss bakpå. Tromsdalen la inn et voldsomt press uten at det ble veldig farlig, sier Start-treneren.

- Men seieren var viktig og deilig. Det er godt å vinne på hverdager også, legger han til.

- Tøft uansett

Nordlie har imidlertid for mye erfaring til å tro at årets 1. divisjon blir lett for ubeseirede Start.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.