- En drøm som går i oppfyllelse

Ronaldo-erstatter skrev under for United.

KLAR FOR UNITED: Antonio Valencia er klar for det han beskriver som en drømmeovergang til Manchester United. Foto: EPA
KLAR FOR UNITED: Antonio Valencia er klar for det han beskriver som en drømmeovergang til Manchester United. Foto: EPAVis mer

|||(Dagbladet.no) Antonio Valencia skrev i dag under på en fireårskontrakt med Manchester United, og han ble dermed sir Alex Fergusons første kjøp denne sommeren.

Wigan har de siste ukene uttalt at klubben ikke ville stå i veien for en overgang, og det har lenge ligget i kortene at 23-åringen fra Ecuador ville ende opp i United.

- Å komme til Manchester United er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har hatt det veldig bra i Wigan, men jeg gleder meg stort til å kjempe for de største trofeene i denne klubben, sier Valencia til sin nye klubbs hjemmeside.

De røde djevlene fikk godt over 800 millioner kroner for Cristiano Ronaldo, og har nå brukt noen av disse millionene på kantspilleren Valenica. Ifølge Manchester Evening News har United punget ut drøyt 170 millioner kroner for å sikre seg den hurtige spilleren. Ferguson forteller at han har fulgt 23-åringen lenge.

- Antonio er en spiller vi har beundret en god tid nå, etter to år i Premier League med Wigan. Jeg er sikker på at bidragene hans for laget vil være betydelige, sier Fergie.

Høyrevingen har tidligere spilt for El Nacional og Villarreal, og han har 34 kamper med flagget på brystet. Det ble 83 kamper og sju mål på ham i Wigan-drakta før overgangen til United.

Å spille foran 76 000 fans sammen med folk som Wayne Rooney, Rio Ferdinand og Ryan Giggs vil være en utrolig opplevelse. Jeg kan ikke vente, sier Valencia.

Her er alle overgangene i Premier League så langt