Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En drøm

Beckham om å lede England på Santiago Bernebeu.

Det blir et stjernemøte av de sjeldne når Spania tar imot England kveld, i Real Madrids hule Santiago Bernabeu.

For mange av spillerne blir kvelden spesiell ettersom de skal prestere på sin egen hjemmebane. Selv om det bare er en såkalt privatlandskamp, ligger det enorm prestisje i å sikre seg full pott.

Raul leder hjemmelaget, og på motsatt side av banen stiller Real-lagkamerat David Beckham i spissen for England.

- Jeg ledet England på Old Trafford da jeg spilte for Manchester United, og det er ett av mine stolteste øyeblikk som fotballspiller, sier en forventningsfull David Beckham.

- Det er en drøm å få oppleve det samme på Bernabeu. Det har vært litt snakk om denne kampen i Real-garderoben, innrømmet han.

Spanias høyreback Michel Salgado har ifølge Beckham vært mest opptatt av å «fyre oppunder». Real-spilleren snakker godt engelsk, og han har lovet å passe godt på Beckham og hurtigtoget Michael Owen.

Keeper Iker Casillas og Jose Mari «Guti» Gutierrez er de øvrige Real Madrid-spillerne på det spanske landslaget.

- Vi har jo sparret litt mot hverandre på trening, men det blir ikke helt det samme. Det blir veldig interessant å se hvor vi står i en fullblods landskamp, sier Guti.

En annen interessant duell onsdag får vi mellom Arsenal-duoen Jose Antonio Reyes og Ashley Cole. Sistnevnte får Reyes i fanget på Englands venstreside.

- Det er lite vennskap rundt slike kamper. Det blir nok moro å se på, men slike oppgjør utvikler seg ofte til å bli knallharde, sier en kampklar Reyes.

Også to Liverpool-spillere skal utkjempe en intern duell i Bernabeu-oppgjøret. Xabi Alonso møter Jamie Carragher.

(©NTB)

<B>MØTES SOM KAPTEINER: Real Madrid-kompisene Raul og David Beckham er kapteiner for henholdsvis Spania og England når lagene møtes på Real Madrids hjemmebane i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media