- En epoke er over

Harald Brattbakk sørget for at ikke Bent Skammelsrud og Nils Arne Eggen fikk en målløs avskjed.

Dette var Bent Skammelsrud og Nils Arne Eggens kveld. Det var også til en viss grad Harald Brattbakks aften, men Sidney Govous utlikning seks minutter før slutt hindret Brattbakk i å bli matchvinner.

Et kvarter tidligere fikk han igjen bevist at han duger også på internasjonalt nivå. RBK-vingen satte fart, lurte en Lyon-spiller med ei skuddfinte og satte læret under keeperen.

- Jeg har gjort noen sånne tidligere. Det var et bra mål, sier Brattbakk til NTB.

Men nok en gang måtte de sorte og hvite irritere seg over et baklengsmål på tampen.

- Det er en av tingene som skiller Rosenborg fra de aller beste lagene. Selv om det går mot slutten av kampen, og de er underlegne, scorer de mål. Men vi har spilt fem gode kamper i Champions League i år og skal være godt fornøyd, mener Brattbakk.

Med sine fire poeng endte Rosenborg sist i gruppa. Nå er sesongen over også for Rosenborg. Neste gang Brattbakk trer på seg RBK-drakt blir det uten Nils Arne Eggens verbale spark fra sidelinja og Bent Skammelsruds bakromspasninger.

- Jeg føler ikke noe spesielt akkurat nå, men jeg regner med at det kommer for fullt når jeg får det litt på avstand. Nå er jo tross alt Nils Arne og Bent borte, sier Brattbakk.

Også Erik Hoftun innrømmer at det ble en spesiell kveld.

- Jeg fikk frysninger nedover ryggen da publikum tok avskjed med Bent og Nils Arne. Det var en sterk opplevelse, sier stopperen.

- Det er rart å miste den beste treneren jeg har hatt og den beste medspilleren. Det er meget rart.

(Dagbladet.no/NTB)