Serieforeningen for kvinnefotball krever mer penger

En fest i året må ikke lure NFF til å prioritere damefotballen annerledes enn de gjør i dag

Norsk damefotball på klubbsida er et konkurransedyktig produkt når det er cupfinale, gratis adgang og 18 varmegrader under taket i Telenor Arena. Ellers er det knapt liv laga.

Fornebu  20161119.
NM-fotball, cupfinale kvinner 2016: LSK Kvinner - Røa Fotball Elite under NM-fotball, cupfinale 2016 på Telenor Arena på Fornebu lørdag ettermiddag.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Fornebu 20161119. NM-fotball, cupfinale kvinner 2016: LSK Kvinner - Røa Fotball Elite under NM-fotball, cupfinale 2016 på Telenor Arena på Fornebu lørdag ettermiddag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LSK Kvinner-Røa 2-0 (0-0) e.e.o.

TELENOR ARENA (Dagbladet): Kongen var på plass, Erna var på plass - ergo var det stor stas. Og cupen er stas i Norge. Veldig stor stas. Men alle dager handler ikke om finaler og kongens sølv, på damesida i norsk toppfotball handler det mest om å få endene til å møtes..

Selv Lillestrøm Kvinner, Norges suverent beste lag og historieskriverne som vant The Double for tredje året på rad, hadde ikke klart seg uten onkel Per Berg.

SERIEFORENINGEN FOR KVINNEFOTBALL (SKF) er en interesseorganisasjon hvis medlemmer lever mest på luft og kjærlighet selv om resultatene på kvinnesida løper runder rundt det herrene evner å levere. Utsikten til inntekter er også veldig dårlig, for 2016 har det eksempelvis ikke vært mulig å selge toppseriesponsoratet selv for 2,5 millioner kroner. Det er derfor nestleder Richard Jansen roper på større overføringer hver eneste gang det er er uvær på herresida. Som om det er Ullevaal Stadions plikt å holde liv i Toppserien. Og da NFF tidligere i uka måtte innrømme Per-Mathias Høgmo rundt 4,4 millioner kroner i lønn fram til 31.desember neste år blåste det selvfølgelig opp til storm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer