- En flott trekning mellom to store lag

Pique ser fram til et nytt Zlatan-møte.

SCORET MOT BARCA: Zlatan Ibrahimovic og Milan scoret totalt fire mål på to kamper mot Barelona i gruppespillet. Nå møtes de igjen. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
SCORET MOT BARCA: Zlatan Ibrahimovic og Milan scoret totalt fire mål på to kamper mot Barelona i gruppespillet. Nå møtes de igjen. Foto: REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

(Dagbladet): To fotballstorheter kolliderer i Champions League-kvartfinalene om to uker.

Barcelona og AC Milan ble trukket sammen, og møtet byr på nok et gjensyn mellom Zlatan Ibrahimovic og katalanerne.

Den svenske spissen havnet på kant med Pep Guardiola i Barca, og senere har Champions League-mesterne vist at de klarer seg godt uten  angriperen.

Milan og Barcelona møttes også i gruppespillet i årets turnering. Det ble uavgjort i Barcalona, og knepen 3-2-seier til Barcelona på San Siro.

Store lag Da trekningen var klar i dag reagerte Barca-stopper Gerard Pique med glede på twitter.

- Milan mot FC Barcelona i kvartfinalen i Champions League. En flott trekning mellom to store lag! skriver midtstopperen.

Milan-direktør Umberto Gandini mener italienerne allerede har vist at de kan slå Barcalona.

- Sammenlagtstillingen ble 5-4, så jeg tror det blir jevnt. Vi spilte uavgjort 2-2 og vi spilte også bra hjemme selv om vi tapte 3-2. Derfor har vi selvtillit, vi har jo også blitt bedre siden den gangen, sier Gandini.

GLEDER SEG: Barcelonas Gerard Pique vet det blir tøft mot Milan. Foto:  AFP/ MICHAL CIZEK
GLEDER SEG: Barcelonas Gerard Pique vet det blir tøft mot Milan. Foto: AFP/ MICHAL CIZEK Vis mer

- Dette er en kamp alle spillere drømme om å få spille, begge lag vi være meget motiverte, sier Milan-sjefen.

Chelsea neste? Barcelona er favoritter og går de videre til semifinalen venter vinnereren av Benfica og Chelsea. Først i finalen kan Barca møte erkerival Real Madrid.

Jose Mourinhos mannskap fikk tilsynelatende den aller enkleste kula opp av glassbollene i Nyon, den som inneholdt navnet til Apoel Nicosia.

I semifinalen kan Real få bryne seg på Bayern München - som har som mål å gå til finalen på hjemmebanen i Sør-Tyskland. Bare to lag har tidligere løftet denne pokalen på egen bane.

Bayern må først slå Marseille, og både Franck Ribery og Daniel van Buyten får møte sin eksklubb.

Saken oppdateres.