Mourinhos uttalelse kritiseres

- En fornærmelse mot fansen

Jose Mourinhos uttalelser på pressekonferansen etter den skuffende Champions League-exiten skaper reaksjoner i fotballverden.

I HARDT VÆR: Jose Mourinho får kritikk for sine uttalelser etter Manchester United røk ut av Champions League. Foto: NTB Scanpix/Andrew Yates/Sportimage via PA Images
I HARDT VÆR: Jose Mourinho får kritikk for sine uttalelser etter Manchester United røk ut av Champions League. Foto: NTB Scanpix/Andrew Yates/Sportimage via PA Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United røk ut av Champions League i går etter et overraskende hjemmetap mot Sevilla. På pressekonferansen etter kampen valgte United-manager Mourinho å fokusere på at han selv har vært med på å sende United ut av konkurransen, og at det derfor ikke er noe nytt for klubben.

- Jeg har sittet i denne stolen to ganger før i Champions League, og to ganger har jeg slått ut Manchester United, med Porto og Real Madrid. Dette er ikke noe nytt for denne klubben, sa portugiseren, før han rettet fokus mot helgens kvartfinale i FA-cupen.

- Jeg vil ikke lage et drama ut av dette, det har vi ikke tid til. Vi har en kamp på lørdag, så vi har ikke tid til å være triste i mer enn 24 timer. Slik er fotballen, og det er ikke verdens ende.

- Fansen fortjener bedre

Disse uttalelsene har ikke akkurat falt i god jord. James Ducker, som følger Manchester-klubbene for The Telegraph, er en av de som reagerer.

- Ja, han sa virkelig dette. Det er en fornærmelse mot fansen, skriver han på Twitter, før han følger opp:

- Jeg bryr meg ikke om hvor mye du har vunnet før, eller hvor god du tror du er. Du sitter ikke der og snakker om klubben du er manager for på den måten. Fansen fortjener bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer