DÅRLIG DAG PÅ JOBBEN: Nicklas Bendtner slet mot Chelsea. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB Scanpix
DÅRLIG DAG PÅ JOBBEN: Nicklas Bendtner slet mot Chelsea. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB ScanpixVis mer

- En fortapt samurai med håret i knute

Bendtner latterliggjøres etter svak opptreden.

(Dagbladet): Arsenal ble feid av banen mot Chelsea i ligacupen tirsdag kveld. The Gunners hadde lite å stille opp med da begge lag stilte med reservepregete lagoppstillinger, og Chelsea vant 2-0 på Emirates.

Danske Nicklas Bendtner var en av de aller svakeste for Arsenal, og får nå kraftig kritikk fra både media og supportere.

-Har han en tvilling? Tidligere Arsenal-spiller Ian Wright er blant Bendtners kritikere.

- Det er trist å se Bendter. Dette er samme mann som scoret to mot Italia. Kom igjen nick, ikke gå ut på denne måten! skrev Wright på Twitter tirsdag kveld.

Southamton-legende Matt Le Tissier var heller ikke nådig med dansken på Twitter.

- Har Nicklas Bendtner en tvilling som møter opp for å spille landskamper? skrev Le Tissier syrlig.


TV-personlighet og Arsenalfan Piers Morgan var villig til å bidra selv for å få Bendtner vekk fra Arsenal.

- Hvis det er nødvendig, betaler jeg personlig en annen klubb for å ta over Bendtner i januar, skrev Morgan på Twitter.

Fattigmannsversjon av Zlatan Også i engelske aviser får Bendtner slakt. Daily Mail beskriver danskens innsats som «pinlig», mens The Telegraph angriper Bendtners ego.

- Sannheten om Bendtner er at han aldri vil bli så god som han tror han er. Han ser på seg selv som en kulturell, elegant gentleman. Det står i skarp kontrast til den allmenne oppfatningen av han som en slags fattigmansversjon av Zlatan Ibrahimovic.

The Telegraph var heller ikke imponert av Bendtners arbeidsmoral.

- I en tidsalder der angriperen er lagets første forsvarslinje, er Bendtner et slags retro tilbakeblikk. Han løper aldri hvis han kan jogge, og jogger aldri hvis han kan gå.

Ingen Giroud-ersatter The Independent skriver at selv om Arsenal kanskje er litt for avhengige av Oliver Giroud, er ikke Bendtner løsningen.


- Den fortapte samuraien, joggende rundt med håret i en knute, ser ikke ut som et godt alternativ, eller engang en brukbar erstatter, for den formsterke franskmannen, skriver avisa.

Bendtners nye hårsveis ble også latterliggjort.

- Med sitt tjafsete skjegg og hestehale, ligner Bendtner mer på et medlem i et ABBA-tributeband enn en Arsenaltilhenger, skriver Daily Express.