En fotballstjernes tragiske forfall

Ronaldinhos karriere er fullt av trofeer, titler og festing.

VERDENS BESTE: For ti år siden, da han spilte i Barcelona, var Ronaldinho verdens beste fotballspiller. (AP Photo/Lalo R. Villar)
VERDENS BESTE: For ti år siden, da han spilte i Barcelona, var Ronaldinho verdens beste fotballspiller. (AP Photo/Lalo R. Villar) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ronaldinho sjarmerte en hel fotballverden med sitt brede, smittende smil. Ryktene sier at folk faktisk sneik seg unna jobb for å se brasilianeren på treningsfeltet, for å kunne oppleve den fantastiske ballteknikken hans.

Fra å ha vært verdens beste fotballspiller for ti år siden, har karrieren tatt en brå slutt.

Nå står brasilianeren igjen alene og uønska av klubber, selv om han vant det meste som er å vinne; ligatitler, Champions League-trofeet og VM-tittel - i tillegg til to FIFA «årets spiller»-priser. Alt før 26-årsdagen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer