-  En gave til landslaget

Åge Hareide var like glad og overrasket som Steffen Iversen i går kveld. Den hjemvendte proffen er ifølge landslagssjefen høyaktuell mot Italia om han fortsetter som i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Steffen Iversen (27) hadde knapt rørt en ball siden i vår. Tre ukers løpetrening og et par treninger med Vålerenga var alt han rakk før sin første kamp i Tippeligaen siden han dro til Tottenham som 20-åring i 1996.

Det så slett ikke slik ut der han herjet rundt med Brann-stopperparet Ragnvald Soma og Olafur Örn Bjarnason - et av Tippeligaens beste i lufta. Iversen tapte knapt en hodeduell, skapte konstant uro i boksen, var involvert i samtlige av Vålerengas sjanser, headet sjøl i tverrliggeren og presset Brann-keeper Håkon Opdal til den grove feilvurderingen som ga Daniel Fredheim Holm gratissjansen til 1- 1 og poeng på Stadion.

Attpåtil sto Iversen kampen ut. Han spilte 90 minutter for første gang siden han scoret to for Wolverhampton mot Leeds 28. desember i fjor.

-  Jeg er litt overrasket. Det gjør egentlig ikke særlig vondt noe sted. Pusten var overraskende bra, og det samme var hodespillet, sier Iversen til Dagbladet.

Drømmer om Norge

Han kunne gitt Vålerenga ledelsen på innlegg fra Hovi allerede etter åtte minutter. Men aleine på åtte meter fikk han ikke styrt headingen- annet enn utafor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer