«En gedigen flause»

Mancini tvang City-sjef til pinlig retrett.

LATTERLIGGJØRES: Citys administrerende direktør Garry Cook (nærmest) ble grillet på gårsdagens pressekonferanse der Roberto Mancini ble presentert, og måtte forsvare seg mot beskyldninger om at klubben har ført Mark Hughes bak lyset. Den seansen kom ikke Cook heldig ut av. 
AFP PHOTO/ANDREW YATES
LATTERLIGGJØRES: Citys administrerende direktør Garry Cook (nærmest) ble grillet på gårsdagens pressekonferanse der Roberto Mancini ble presentert, og måtte forsvare seg mot beskyldninger om at klubben har ført Mark Hughes bak lyset. Den seansen kom ikke Cook heldig ut av. AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Manchester City har konsekvent nektet for å ha gått bak ryggen på Mark Hughes i prosessen som førte til at waliseren lørdag ble skviset ut til fordel for Roberto Mancini. Rapporter i engelsk presse har imidlertid gått ut på at klubben var i formelle samtaler med den tidligere Inter-manageren i god tid før Hughes ble fjernet.

I går måtte Citys styreformann krype til korset, etter at han først hadde sendt ut en pressemelding der han insisterte på at den første samtalen med Mancini først fant sted etter 0-3-tapet mot Tottenham sist onsdag.

- Vi forhandlet på torsdag og kom til enighet om en avtale på fredag. Han er akkurat den manageren vi trenger for å ta det neste steget. Men han var ikke på stadion på lørdag, slik det feilaktig er blitt hevdet, het det i pressemeldingen fra adm. dir. Garry Cook.

- Sånn er fotballen Men Cook hadde neppe regnet med at han skulle bli tatt med buksene nede av Mancini - som fortalte de frammøtte journalistene at han hadde møtt Citys styreformann Khaldoon Al Mubara flere uker i forveien. - De ringte meg etter Tottenham-kampen, men to uker før det møtte jeg styreformannen. Det var vårt første møte. Jeg møtte eieren også (Sheik Mansour, journ.anm.). Vi møttes for å diskutere situasjonen, for å snakke om fotball. Khaldoon ville vite hva jeg tenkte om Manchester City, sa Mancini, ifølge The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer