- En gjeng skitne juksere

Ordkrigen før kveldens Champions League-kamp mellom Manchester United og Bayer Leverkusen er i gang. Dagbladet.no fulgte Champions League direkte. Solskjær benker

Etter det første oppgjøret mellom de to lagene på Bay Arena i september var Alex Ferguson rasende på tyskerne for det han mente var unødvendig filming. United vant kampen 2-1, men Sir Alex mente Leverkusen-spillerne gjorde det de kunne for å lure dommeren.

Nå slår Bayer-trener Klaus Toppmöller tilbake:

- Jeg kan huske kritikken mot mine spillere, og at de skal ha filmet. Men jeg ser mye mer av det i kamper som involverer Manchester United og Liverpool, sier han til Manchesteronline.

Toppmöller er overbevist om at hans mannskap kan dra i land en seier i «Drømmenes teater» i kveld, selv om han må unnvære spillere som Lucio, Bernd Schneider, og Yildiray Bastürk. Helgens lokalderby mot Manchester City viste ham hvor blodfattige United er for tiden.

- Jeg bare håper de gjør de samme tabbene mot oss, sier Toppmöller.

Men United stiller med toppet mannskap i kveld, og vil gjøre det de kan for å beholde førsteplassen i gruppa.

- Det vil være en bonus for oss å bli nummer en- Det gjør at vi unngår de to lagene som er i form, Real Madrid og Ac Milan, i neste runde, sier Alex Ferguson til avisa.

Dagbladet.no følger alle kampene i Champions League i kveld fra klokka 19.15.

- VERRE ENN OSS: Manchester United-spillerne er filmer mer enn det mine spillere gjør, mener Bayer Leverkusen-trener Klaus Toppmöller.