<strong>FÅR KRITIKK:</strong> Ståle Solbakken er under press i Köln. Midtbanespiller Sasha Riether kritiserte taktikken underveis i kampen da laget fikk bank i helga. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
FÅR KRITIKK: Ståle Solbakken er under press i Köln. Midtbanespiller Sasha Riether kritiserte taktikken underveis i kampen da laget fikk bank i helga. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer

- En gjeng ubetydelige spillere viser misnøye

Supporterleder mener Solbakken har alt under kontroll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Köln ligger på 11. plass i tysk Bundesliga. Underveis i tapet mot Borussia Mönchengladbach fredag, løp midtbanespilleren Sascha Riether til Solbakken og kritiserte taktikken.

Det er den tyske lokalavisa Express som skriver dette.

I garderoben etter kampen skal Solbakken ha reagert på oppførselen til profilen.

Supporterleder i Köln, Daniel Neuhöfer, sier til Dagbladet at en liten gruppering har begynt å uttale seg negativt om bundesligatreneren.

- Det er en liten gjeng ubetydelige spillere som viser misnøye. Først og fremst er det spillere som ikke får spilletid, og det er kanskje naturlig at de ikke er happy, sier Neuhöfer.

- Men Riether?

<strong>FANSEN POSITIV:</strong> Köln-fansen har fortsatt tillit til Ståle Solbakken, selv om flere spillere er uttrykt misnøye. Foto:  AFP PHOTO  / PATRIK STOLLARZ
FANSEN POSITIV: Köln-fansen har fortsatt tillit til Ståle Solbakken, selv om flere spillere er uttrykt misnøye. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer

- Jeg tror ikke kritikken fra Riether er så alvorlig, og Solbakken er flink til å snakke med spillerne sine. Jeg vet at Sebastian Freis har uttrykt misnøye, men jeg er sikker på at Solbakken har alt under kontroll, sier Neuhöfer.

- Er supporterne fornøyd?

- Ja, vi er veldig fornøyd. Solbakken er åpen og kommuniserer bra med både spillere og presse. Alle har et positivt syn på hvordan han styrer klubben. Fansen er selvsagt skuffet etter 3-0-tapet mot vår verste rival (Borussia Mönch.), men bortsett fra det er vi fornøyd med situasjonen.

Sitter trygt - Hvor lenge sitter treneren trygt?

- Solbakken sitter trygt så lenge han ikke går på en rekke med tap. Så lenge han vinner i blant er alt godkjent. Jeg vil være fornøyd dersom vi blir nummer 11 (nåværende tabellposisjon) ved sesongslutt. Det er å unngå å kjempe i bunnen som er målet, sier Neuhöfer.

- Hva er ditt inntrykk av Solbakken så langt?

- Han har overrasket meg med sine taktiske egenskaper, sier Neuhöfer.

<strong>STJERNE:</strong> Lukas Podolski linkes til Arsenal. Foto: EPA/FEDERICO GAMBARINI
STJERNE: Lukas Podolski linkes til Arsenal. Foto: EPA/FEDERICO GAMBARINI Vis mer

Dette sier Ståle Solbakken selv om Riether:

- Han har ikke spilt bra i det siste og viste et dårlig kroppsspråk. Jeg fortalte ham at han må prestere bedre, og det er ikke første gang jeg har sagt det til en spiller. Jeg sa det foran resten av laget, slik at alle er klar over situasjonen, sier Solbakken til Express.

Köln har tapt sine to siste kamper i Bundesliga. Neste kamp spilles borte mot Stuttgart lørdag.

Podolski linkes til Arsenal Britiske Daily Mirror skriver at Arsenal hadde speidere i Tyskland for å se Köln-spiss Lukas Podolski da laget fikk bank av Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach.

- En spiller som Podolski vil alltid tiltrekke seg oppmerksomhet. Han er vår stjernespiller og lokale helt. Det er bare rykter for meg, sier Neuhöfer.

Spissen som er tyskernes toppscorer skal ha en prislapp på rundt 20 millioner pund.

<strong>KRITISK:</strong> Sascha Riether var kritisk til Solbakken i forrige kamp, og fikk kjeft av treneren etter kampen. Her med Lukas Podolsk. Foto; AFP PHOTO / OLIVER HARDT.
KRITISK: Sascha Riether var kritisk til Solbakken i forrige kamp, og fikk kjeft av treneren etter kampen. Her med Lukas Podolsk. Foto; AFP PHOTO / OLIVER HARDT. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer