Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En guttunge prøvde å slå ham

Messi-kaos i hjembyen Rosario.

HYSTERI: Lionel Messi var omsvermet på vei fra spisestedet og ut til bilen sin i Rosario, byen han vokste opp i. Foto: AP/Jose Granata,Telam
HYSTERI: Lionel Messi var omsvermet på vei fra spisestedet og ut til bilen sin i Rosario, byen han vokste opp i. Foto: AP/Jose Granata,Telam Vis mer

(Dagbladet): Lionel Messi flyttet til Barcelona som 11-åring.

Nå er han på ferie i hjembyen Rosario i Argentina, før det argentinske landslaget neste uke starter oppkjøringen til Copa America.

Stakk av Verdens beste fotballspiller er vant til oppmerksomhet, men i Rosario i går ble det i overkant mye interesse.

På vei ut fra en lunsjrestaurant ble Messi utsatt for det vitner beskriver som et overfallsforsøk, skriver nyhetsbyrået AP.

NÆRKONTAKT: Her får fansen kjennne på Messi. Foto: AP/Jose Granata,Telam
NÆRKONTAKT: Her får fansen kjennne på Messi. Foto: AP/Jose Granata,Telam Vis mer

- Det var en stor mengde folk på utsiden, barn, reportere og fotografer ventet. Da prøvde en av guttungene å slå ham. Jeg vet ikke om han klarte det. Han stakk av etterpå, sier restaurantansatte Pablo Moyano.

Andre vitner forteller at guttungen med neven var ikledd uniformen til en skole i nærheten.

Rosario-fan Ifølge den argentinske sportsavisa Ole var guttungen Rosario Central-supporter, mens Messi dro på seg trøya til rivalen Newells Old Boys da han var liten.

Folk på stedet forteller at Messi dukket unna da armen nærmet seg, men selv sier 23-åringen som dominerte Champions League-finalen at at han ikke registrerte ubehagelighetene.

FEIL LAG? I Argentina sies det at guttungen med knyttneven ikke like at Messi har bakgrunn hos Newell Old Boys. Foto: REUTERS/La Capital
FEIL LAG? I Argentina sies det at guttungen med knyttneven ikke like at Messi har bakgrunn hos Newell Old Boys. Foto: REUTERS/La Capital Vis mer

Han ble raskt loset inn i en bil og kjørt vekk fra restauranten.

Ikke truffet - Jeg kjente ingen ting, og jeg fant ut om dette etter tumultene. Men det var ingenting. Jeg ble ikke engang truffet, sier Messi.

Noe liknende ble meddelt via Messis facebookside.

- Når det gjelder den påståtte hendelsen utenfor restauranten, jeg ønsker bare å si at jeg ingen traff meg. Jeg er helt fin.

FEIRET I BARCELONA SØNDAG: Her holder Messi seriepokalen. Foto: AFP/Jaime REINA
FEIRET I BARCELONA SØNDAG: Her holder Messi seriepokalen. Foto: AFP/Jaime REINA Vis mer
IKKE TRUFFET: Messi sier selvat han ikke registrerer noe overfall. Foto: REUTERS/La Capital
IKKE TRUFFET: Messi sier selvat han ikke registrerer noe overfall. Foto: REUTERS/La Capital Vis mer