- En herlig følelse

Pall Gunnarsson nyter livet i toppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet.no): Stabæk går fra slag til slag og er nå ubeseiret siden Tippeliga-premieren. En stor del av æren for dette skal den offensive rekka ha. Av 18 mål i serien har Somen Tchoyi, Alanzinho, Daniel Nannskog og Pall Gunnarsson stått bak 16.

- Vi har mange gode spillere her, mange som er bedre enn folk tror, mener Gunnarsson.

På dette tidspunktet i fjor var han regnet som en av de aller beste, om ikke den beste, i Tippeligaen. Denne sesongen er han imponert over hvordan hele laget framstår.

- Vi er mer kompakte nå, og jobber som ett. I fjor var det mer enkeltmannsprestasjoner.

Samspillet med Nannskog har også satt skikkelig fart igjen. Sammen stod de bak begge målene i gårdagens 2-1 seier over Viking. Den svenske målmaskinen er raus med skryt til sin spisskollega.

- Med Veigar vet jeg alltid hvordan jeg skal bevege meg, og jeg kan stole på at jeg får ballen. Jeg kan stole på min partner, ler Nannskog.

Begge trekker også fram lagbyggingen og taktikken til trener Jan Jönsson. Stabæk har flere strenger å spille på, noe det faktum at bare seks spillere som startet i går var i førsteelveren i sesongpremieren. Gunnarsson hyller også Jönsson for egen oppblomstring.

- Han har æren for iallefall 50% av utviklingen min.

MARSJERER MOT TOPPEN: Og der trives tydeligvis Stabæks Veigar Pall Gunnarson godt. Foto:Kyrre Lien/Scanpix
MARSJERER MOT TOPPEN: Og der trives tydeligvis Stabæks Veigar Pall Gunnarson godt. Foto:Kyrre Lien/Scanpix Vis mer

Etter å ha fulgt Stabæk opp via Adeccoligaen, er det å kjempe helt i toppen ny herlig opplevelse. Laget er selvsikre og leverer varene.

- Jeg har en seiersfølelse når jeg går på banen. Jeg er trygg på seier. Det er en deilig følelse å være i toppen, avslutter Gunnarsson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer