Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- En kamp mot indre demoner

Emil Hegle Svendsen droppet mentaltreneren.

HAR TRUA: Emil Hegle Svendsen står bare med en 36. plass og en 19. plass så langt i VM, men håper å få det til i ettermiddag. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
HAR TRUA: Emil Hegle Svendsen står bare med en 36. plass og en 19. plass så langt i VM, men håper å få det til i ettermiddag. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

KONTIOLAHTI (Dagbladet): Emil Hegle Svendsen (29) har vunnet gull i strake mesterskap, og kjemper en knallhard kamp med seg selv for å lykkes i årets VM også.

- Ut fra hva jeg har prestert i tidligere mesterskap, så sier det seg nesten selv at jeg må ha en individuell medalje for å være sånn noenlunde fornøyd. Det er rett og slett et «must», og jeg skal kjempe med nebb og klør for å klare det, sier Emil Hegle Svendsen til Dagbladet.

Etter 36. og 19. plass så langt i VM i skiskyting, så leter han før dagens normalprogram etter følelsen fra verdenscupåpningen Östersund i desember.

Da vant Hegle Svendsen, som freidig nok har gitt seg selv kallenavnet «Super-Svendsen», nettopp normaldistansen etter 20 blanke treff og et perfekt løp.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?