<strong>STORMØTE:</strong> Åge Hareides Malmö tar imot Real Madrid onsdag.
Foto: Drago Prvulovic / TT
STORMØTE: Åge Hareides Malmö tar imot Real Madrid onsdag. Foto: Drago Prvulovic / TT Vis mer

- En kamp mot verdens beste spillere. Det er klart det blir tøft

Malmö forbereder seg til Real Madrid-møte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I morgen får Åge Hareides Malmö tøff motstand når Real Madrid gjester SwedBank Stadion. I formiddag møtte Hareide pressen sammen med Anton Tinnerholm, som får i oppgave å holde koll på selveste Cristiano Ronaldo.

Og på pressekonferansen dreide da det meste seg om duellen mellom Tinnerholm og Ronaldo.

- Det er en kamp mot verdens beste spillere, så det er klart at det blir en tøff oppgave. Men vi skal forsøke å jobbe som et lag. Det er der nøkkelen ligger, sier Tinnerholm.

Roser Ronaldo Hareide, på sin side, avslører at han har snakket med Ole Gunnar Solskjær. Den tidligere Manchester United-proffen tilbragte flere sesonger sammen med portugiseren da han først kom til klubben.

- Jeg har snakket en del med Solskjær om da Ronaldo kom til United. Ronaldo har en fantastisk fysikk. Han er så rask at han nesten alltid rykker fra motstanderen. Han er kanskje den mest komplette spilleren i verden i dag. Men selv verdensklassespillere kan ha dårlige dager, sier Hareide.

Han fortsetter:

- Du må isolere ham eller få ham feilvendt så ofte som mulig. Skal du lykkes med det så er det et middel. Anton er veldig dyktig på å ligge tett på motstanderne. Han er en av de som er viktigst for oss.

Endret størrelsen på bana Tidligere tirsdag dukket det også opp bilder fra SwedBank stadion, der det tydelig viste at Malmö hadde gjort om på bredden på fotballbanen. Det forklarer Hareide slik:

- Vi spiller med 70 meters bredde i Allsvenskan, og får bare ha 68 i Champions League.

Hareide spøkte også med at han gjerne ville dra sidelinjene inn slik at banen bare blir 50 meter bred denne gangen.

- I gamle dager gjorde vi banen 62-63 meter bred når vi møtte storlag, sa Malmö-treneren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer