FOR DÅRLIG: Landslagsindreløper Ruben Yttergård Jensen mener TIL må løfte seg mange hakk før seriestart om sju uker. Foto: Gorm S. Andresen
FOR DÅRLIG: Landslagsindreløper Ruben Yttergård Jensen mener TIL må løfte seg mange hakk før seriestart om sju uker. Foto: Gorm S. AndresenVis mer

- En kamp vi bare må glemme fortest mulig

Yttergård Jensen etter Kalmar-tap.

LA MANGA (Dagbladet): Tromsø IL - Kalmar 0-2.

To baklengs og ikke en eneste TIL-sjanse i åpent spill.

Ruben Yttergård Jensen hadde ingen klager på at TIL avsluttet Copa del Sol med tap.

- Det var veldig dårlig, dette er en kamp vi bare må glemme så fort som mulig. Vi må bare se framover, sier A-landslagsspilleren til Dagbladet.

- Hva gikk galt?

- Vi mangler energi og trøkk, og vi er nonsjalante over hele linja. Vi er langt fra der vi skal være med tanke på seriestarten, men det er heldigvis lenge igjen. Spiller vi sånn i serien blir det ikke mange poeng.

Etter to gode kamper mot Anzji og Sjaktar Donetsk var også TIL-assistent Agnar Christensen skuffet over de 90 minuttene mot Kalmar.

Daniel Mendes scoret først for svenskene da han lurte Salious Ciss etter en halvtime. Måns Söderqvist satte punktum på overtid, da han fikk gå lett forbi Steffen Nyström på kanten og dundre ballen inn i nettaket.

- Det var en dårlig treningskamp fra vår side, med lite målsjanser, sier Christensen.

Han skylder på slitne bein etter to tøffe kamper over kort tid med de samme spillerne.

- Vi har møtt to gode russiske lag som har gitt oss akkurat den matchingen vi trengte. Det var to gode kamper, og så får vi denne tredje som ikke var så god. Men det er ingen panikk, sier TIL-assistenten.