MØTER GENK: Chelsea-trener Andre Villas-Boas er ikke fornøyd med hvordan laget har spilt de siste ukene. I kveld møtes Chelsea og Genk i Champions League. Foto: JOHN THYS/AFP/SCANPIX.
MØTER GENK: Chelsea-trener Andre Villas-Boas er ikke fornøyd med hvordan laget har spilt de siste ukene. I kveld møtes Chelsea og Genk i Champions League. Foto: JOHN THYS/AFP/SCANPIX.Vis mer

- En katastrofal uke for oss

Men i Champions League er Chelsea i rute.

Følg Champions League i fotballstudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Chelsea og manager Andre Villas-Boas har opplevd to store nedturer på rad i den hjemlige serien. Først 1-0-tap, to utvisninger og rasismeanklager mot kaptein John Terry i QPR-kampen forrige helg. Deretter 3-5-tap mot London-rival Arsenal på Stamford Bridge lørdag.

- Jeg må være ærlig og si at framgangen stoppet i løpet forrige uke som var katastrofal for oss. Men vi kan ikke si at laget ligger i ruiner, sier Villas-Boas ifølge Daily Mirror.

- Vi har tapt, men det betyr ikke at det vi har bygd opp - eller vår filosofi - er feil, sier Villas-Boas.

Chelsea vil med seier over Genk i kveldens Champions League-kamp være så godt som sikret en plass i åttedelsfinalen.

Bedre defensivt Etter fem baklengsmål på hjemmebane mot Arsenal, vil Andre Villas-Boas rette opp inntrykket mot lille Genk.

- Vi hadde et av de tre beste forsvarene i Premier League før kampen mot Arsenal. Vi hadde framgang fram til da, men etter en dårlig uke er det vår oppgave å komme tilbake på rett spor. Arsenal har reist seg etter en dårlig start på sesongen. Vi skal gjøre det samme. Vi har talentet, erfaringen og evnen til å gjøre det, sier Villas-Boas.

Norsk dommer Norske Svein Oddvar Moen er hoveddommer når lagene møtes i Belgia i kveld. Med seg har han assistentdommerne Kim Thomas Haglund og Dag Roger Nebben, mens Tom Harald Hagen er fjerdedommer.

NEDTUR: Chelsea og Andre Villas-Boas tapte 5-3 mot Arsenal. I kveld møtes Chelsea og Genk i Champions League. Foto: GLYN KIRK/AFP PHOTO/SCANPIX
NEDTUR: Chelsea og Andre Villas-Boas tapte 5-3 mot Arsenal. I kveld møtes Chelsea og Genk i Champions League. Foto: GLYN KIRK/AFP PHOTO/SCANPIX Vis mer

Moen dømte Real Madrids bortekamp mot Dinamo Zagrab i Champions League i september. Real Madrid vant 1-0, men Cristiano Ronaldo var ikke fornøyd med dømmingen etter at han mente han selv ble sparket ned av kroatene.

Til tross for at den portugisiske stjernen raste etter kampen, fikk Moen gode skussmål av UEFA. Noe som har resultert i at han har fått fornyet tillit i den gjeve turneringen.