- En kvadratmeter gress bare løsnet

Se gresset sprute og straffen suse opp under taket på Brann stadion.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN: (Dagbladet) Brann-Viking 0-0

Brann og Viking spilte som nervøse bunnlag, og delte poengene i en kjedelig fotballkamp.

Det er et typisk trekk at bunnlag ikke greier å score på gode målsjanser. Både Viking og Brann hadde sine sjanser til nettsus, men det er en grunn til at de to lagene ligger på nedre halvdel av tabellen; de savner begge noen kyniske spisser som kan avgjøre jevne kamper.

- Vi har en del å jobbe med, for å si det mildt. Samtidig er jeg stolt av de guttene som var på banen i dag og kjempet. Vi har seks faste spillere ute, og de som er på banen kjemper og sliter og sørger for at vi tar ett poeng mot Viking. Ett poeng er bedre enn null, men i dag burde vi ha vunnet etter å ha styrt kampen i 75 minutter, sa Rune Skarsfjord til Dagbladet etter kampen.

Ingen hadde råd å tape Hverken Brann eller Viking hadde lyst å tape tre viktige poeng i Bergen i kveld, men i første omgang var det Brann som var mest farlige. De rød-hvite presset høyt, og skapte et par farlige sjanser.

Men de savner fremdeles godformen til Kim Ojo. Han har ennå ikke funnet godformen, og virker tidvis slapp og umotivert. Så lenge ikke Ojo finner nettmaskene, er det få andre som kan overta som goalgetter. Og det blir det som kjent få poeng av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer