En la opp denne uka, en døde og en har aldri eksistert. Dette skjedde med spillegendene

Fra Championship Manager 2001/02.

LEGENDARISK: Championship Manager sesong 2001/02 er for mange det beste managerspillet som har blitt gitt ut i serien.
LEGENDARISK: Championship Manager sesong 2001/02 er for mange det beste managerspillet som har blitt gitt ut i serien. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cherno Samba la fotballskoene på hylla for to dager siden, i en beskjeden alder av 29 år. Den tidligere Tønsberg-spissen spilte for klubber som Millwall, Cádiz, Plymouth, FC Haka, Panetolikos og gambiske Samger FC. Men aller best vil han nok navnet hans huskes som en fotballspiller i et pc-spill.

Cherno Samba ble spådd en lysende karriere som ung, noe som gjorde at han ble en ettertraktet spiller på Championship Manager 2001/02-versjonen.

Som spiller fikk du Samba (16 år på spillet) for en svært billig penge. Da kjøpet var i boks kunne du sette deg tilbake i godstolen og nyte hvordan målene rant inn for klubben du hadde kontroll over.

Virkeligheten overgår noen ganger fantasien, men det gjaldt i høyeste grad ikke for Samba, som aldri klarte å leve opp til ryktet han hadde.

Det har blitt sagt at Michael Owen personlig ringte til Samba da han satt på skolebussen, for å få han til å signere for Liverpool.

Totalt fikk Samba bare litt over 50 kamper i løpet av proffkarrieren.

Hvis du spør Championship Manager-entusiaster om hvilken versjon av det populære fotballspillet som er best, vil du garantert få mange forskjellige svar. Men jeg hadde ikke blitt overrasket om flertallet hadde nevnt 01/02-versjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer