Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

En Leedelse for Fowler

Fulham-Leeds 0-0. Med en prislapp på 143 millioner kroner skulle Robbie Fowler (26) sende Leeds opp i ryggen på sine gamle lagkamerater i Liverpool. Men laget klarte ikke å skape en eneste målsjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fowler kom til Craven Cottage med bare gode minner. Han debuterte for Liverpool mot London-laget i 1993 i Liga-cupen, og scoret ett av målene i 3- 1-seiren. I returoppgjøret mot Fulham vant Liverpool hele 5- 0 på Anfield. Fowler scoret alle.

Alt han fikk i går var en halvsjanse etter 87 minutter, men med ryggen mot mål ble skuddet aldri farlig.

Skrøt

- Når du kommer til en ny klubb, er det viktig å bli ferdig med den første kampen, sier Fowler til nettstedet Sportinglife.com.

- Leeds er en strålende klubb, og alle spillerne er førsteklasses.

Manager David O'Leary skrøt av Fowlers debut etter det skuffede uavgjortresultatet.

- Han gjorde en veldig god jobb, og ballberøringen hans var bra, sier O'Leary.

- Gi ham noen kamper og la ham få opp farten, så vil han bli briljant.

Men i går stemte ingenting.

Harry Kewell og Mark Viduka var trygt tilbake fra Australia, men det var helt tydelig at reisetrøttheten satt i kroppen. Sammen med de fleste andre Leeds-spillerne var ballen deres uvenn. Mange ventet på at Robbie Keane skulle komme innpå og løse opp tafattheten, men han ble sittende på benken.

Kan bedre

David O'Leary innrømmer at gårsdagen ikke var bra, men nekter å gi opp tittelkampen i Premier League.

- Med måten vi spilte på mot Fulham og fortjente vi ikke mer enn ett poeng, sier O'Leary til Sportinglife.com.

- Men jeg vet vi kan jobbe hardere og spille bedre.

Han har fått mye kritikk for store spillerinnkjøp som foreløpig ikke har gitt de forventede resultatene, men slo tilbake på pressekonferansen etter kampen.

- Det er bare tull at jeg har brukt 1,3 milliarder kroner på spillerkjøp. Vi har brukt 780 millioner, sier O'Leary, og mener at Rio Ferdinand alene har tredoblet sin verdi siden han kom til klubben for 260 millioner kroner.

Tror på fine mål

Mot Fulham ble det nesten tap. 14 minutter ut i 1. omgang var Boa Morte igjennom hele Leeds-forsvaret. En hardt kjempende Gary Kelly reddet på streken. I andre omgang var det tverrliggeren som hindret hjemmeseier.

Leeds er nede på tredjeplass, er fire poeng bak Liverpool, og har spilt en kamp mer. Robbie Fowler tror likevel på bedre tider på Elland Road.

- Overgangen min skjedde veldig fort, og vi får se hvordan ting utvikler seg. Jeg tror dere skal få se noen fine mål framover, sier Fowler.

Hele Norges coronakart