Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

En Lille fra Solskjær

LONDON (Dagbladet): Lille- Manchester United 1- 1. Ole Gunnar Solskjær fortsetter å score. Etter seks minutter i går kveld dundret han inn ledelsen, men nordmannens drømmetreff holdt ikke. Franske Lille fikk fortjent uavgjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Solskjærs mål vil jeg kalle et mirakel. Pasningen fra David Beckham var suveren, men Solskjær sto med ryggen til mål og han fikk ballen langt ute på siden og på venstrefoten, men bare en spiss av format klarer å prestere et sånt skudd, sa Terry Venables da Solskjær fikk sleggetreff fra cirka 14 meter. Ballen suste i det lengste hjørnet.

- Fantastisk

- Fantastisk, hva annet kan jeg si om målet, sa sir Alex Ferguson, som likevel var litt skuffet ettersom United med seier hadde blitt gruppevinnere.

- Det hadde passet oss bedre, men alt i alt var uavgjort fortjent, sa Ferguson.

Skotten hadde latt sju spillere være hjemme til denne viktige kampen. I tillegg ble stopper Laurent Blanc matforgiftet.

Franske sjanser

Lille er som et lite eventyr i fransk fotball. For to år siden lå de i 2. divisjon. Mot United var de respektløse, og kunne ha vunnet. Manchester-klubben kan takke en god reservemålvakt, Roy Carroll, for det ene poenget. Lille hadde plenty med sjanser.

Etter 64 minutter ble hjemmefansen belønnet. Bruno Cheyrou danset rundt tunge David May, og ordnet stor jubel for Lille.

  • Uniteds uavgjort gjorde at spanske Deportivo ble gruppevinnere.
Hele Norges coronakart