- En liten bemerkning er blitt brukt mot meg

Hodgson forsøker å slukke brannen han selv startet.

-UNNSKYLD: 


Liverpool-manager Roy Hodgson brukte nyttårsaften til å be om unnskyldning for sin utblåsning mot supporterne onsdag.Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES
-UNNSKYLD: Liverpool-manager Roy Hodgson brukte nyttårsaften til å be om unnskyldning for sin utblåsning mot supporterne onsdag.Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATESVis mer

Liverpool-manager Roy Hodgson brukte årets siste dag til å be klubbens tilhengere om unnskyldning for sin utblåsning onsdag.

Etter hjemmetapet mot Wolverhampton sa Hodgson at han ikke har merket noe til «den berømte Anfield-støtten» siden han kom til klubben i sommer. Den uttalelsen ble ikke tatt nådig opp, og fredag var det tid for brannslukking.

- Ting er blitt feiltolket. En liten bemerkning som handlet om min situasjon er blitt brukt mot meg. Alt jeg kan gjøre er å si unnskyld og gjøre det klart at jeg ikke mente noe vondt, sa Hodgson.

- Jeg ble spurt hvordan det føles å bli buet ut. Jeg gjorde det klart at det sårer meg, og jeg var skuffet, for ingen vil føle seg upopulære, fortsatte han.

- Jeg forstår at jeg må tåle det jeg får, men det er ikke lett for meg her. For mange supportere var jeg ikke førstevalg som ny manager, men jeg er veldig lei meg om jeg har krenket dem på noen måte.

Liverpool er bare tre poeng over nedrykksstreken etter sin dårligste sesongstart i eliteserien, og publikum har mistet tålmodigheten. Onsdag ble det sarkastisk sunget «Hodgson som landslagssjef», og det ble ropt på Kenny Dalglish.

Hodgson reagerte på det da han blåste ut onsdag, men fredag sa han at publikum er i sin fulle rett når de uttrykker misnøye.

- Tilhengerne har rett til å vise sinne og misnøye. Vi har fantastiske fans, men vi må gi dem noe bedre enn det vi gjorde onsdag, sa han.

(NTB)