En liten, gyllen ring...

...altfor liten, faktisk. Da Susann Goksør skulle sette gifteringen på ektemann Svein Erik Bjerkrheims finger, viste det seg at den rett og slett ikke var stor nok!

Det ble rødmende latter oppe ved alteret i Mysen kirke da Susann ikke klarte å få den vakre gullringen på sin utkåredes kraftige håndballnever.

Resten av seremonien gikk etter planen. Foran venner, kolleger og familiemedlemmer lovet de hverandre evig troskap.

Idet paret kom ut av kirken, ble de «angrepet» av små håndballspillere fra Nordstrand og Mysen/Eidsvåg. Treffsikre pepret de idolet med en snøstorm av riskorn.

- Sikt høyere, bønnfalte Susann, da de små talentene hadde holdt på en stund.

Svein Erik Bjerkrheim bare gliste fornøyd.

Skifter navn

Susann Goksør måtte ta i bruk telefonterror for å få napp hos Svein Erik. Han på sin side var ganske kjapp med å sluke agnet. De har vært samboere på Lambertseter i Oslo i vel et år. Frieriet skjedde i desember. Fra nå av heter håndballdronningen Susann Goksør Bjerkrheim.

Rundt 100 inviterte gjester fylte lille Mysen kirke til randen. I sommersola utenfor hadde det samlet seg minst like mange nysgjerrige som ville ha et glimt av bruden.

Paret valgte kirken fordi Svein Erik er fra Mysen, dessuten ville de holde festen utenfor Oslo, for å gjøre det mer intimt.

Sjefsklem

Svein Erik hadde valgt klassisk kjole og hvitt, mens Susann strålte i en hvit, perlebrodert brudekjole. Hun hadde også satt opp håret med blomster og perler. Brudebuketten var stor og overdådig med mange roser i hvitt og krem.

- Du er nydelig, Susann, sa landslagssjef Marit Breivik, og måtte tørke et par tårer.

Kjersti Grini skilte seg ut i mengden med pønkesveis. Mens Susann hadde valgt noen små, vakre blomster til å ha i håret, hadde Kjersti farget håret knall grønt. Hun ga venninnen en god klem. Ellers var flere av landslagsspillerne til stede.

Brudeparet ble kjørt til festlokalet i en eldre, svart Mercedes. Festen skulle vare både lørdag og søndag.

I går reiste Susann og Svein Erik på bryllupsreise. Hvor ferden gikk, ville de ikke avsløre.

PØNKER: Bruden hadde blomster i håret, mens Kjersti Grini så ut som en eng med kraftfór med sitt knallgrønne hår.