- En litt trist affære

Molde og Vålerenga spaserte seg til hvert sitt poeng.

(Dagbladet.no): Den åttende serierunden i Tippeligaen vil ikke nevnes i samme åndedrag som champagne eller andre sprudlende ord. Sånn sett fulgte Molde og Vålerenga fint opp i kveld.

Samtlige nitti minutter var preget av elendig tempo, eller det enkelte av oss vil kalle gåfotball. Det var de fleste aktørene mer eller mindre enige i også:

- Andre omgang var en pinlig affære for begge lag, tror jeg. Jeg vet ikke hva jeg skal si, fortalte Kjetil Rekdal Canal + etter kampslutt.

To bonusmål

For da Rekdal entret banen noen minutter før slutt var kampen død, avgjort, og definitivt begravet for lengst. Det ble med de to målene i første omgang.

Og Moldes mål var egentlig hele beholdningen i kampen. Stig Arlid Råket fikk lagt inn fra kanten, og foran mål kom Bernt Hulsker stupende inn. Fra fem meter var Øyvind Bolthof sjanseløs på headingen.

Ti minutter senere var det Vålerengas tur. Jørgen Jalland ble litt klossete lagt i bakken av David Ljung, og Freddy dos Santos har ikke for vane å bomme på ellevemetere.

1-1, og to mål som kom mer på tross av spillet enn på grunn av.

Så sovnet lagene

Andre omgang fungerte omtrent som et hvilket som helst beroligende middel. Man får til slutt problemer med å holde øynene åpne.

- Det var en litt trist affære dette her, sier Magne Hoseth. Selv var han ute med karantene.

- Men vi får med oss poeng på en dårlig dag, fortalte han Canal +.

- Spesielt i andre omgang følte jeg at vi mistet strukturen i laget, fortalte Moldes assistent-trener, Odd Berg. Han gledet seg mest over det ene poenget som tross alt ble igjen i Molde.

- Det var en litt stusslig kamp, egentlig, sier han.

Vålerengasjefen sto lenge på sidelinja og manet gutta sine til innsats. Det fikk han fint lite av, og var også skuffet over det han ser på som to tapte poeng.

- Vi kom hit for å vinne, så vi er ikke fornøyde med dette, fortalte Rekdal før han gikk i dusjen.

Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

BEINA GODT PLANTET I BAKKEN: Molde og Vålerenga leverte ikke akkurat festfotball på Molde Stadion i kveld.