- En livsviktig scoring

Israelske aviser tror Maccabi Haifa slår ut RBK i Champions League.

(Dagbladet.no): «Haifa kommer hjem med en livsviktig scoring» skriver den israelske avisa Haaretz om Maccabis innsats på Lerkendal i går.

«Tidlige mål senket Maccabi», skriver Jerusalem Post.

Likevel er begge avisene enige om at Maccabis utgangspunkt er meget bra før returkampen på Ramat Gan Stadion i Tel Aviv om to uker.

«Nå er det nok med en 1-0-seier i Tel Aviv», skriver begge avisene.

Rufsete bakover

Avisene mener den katastrofale starten satte sitt preg på forsvaret gjennom hele kampen, og mener keeper Nir Davidovic holdt Maccabi inne i oppgjøret.

Samtidig tror de oppgaven blir enklere på hjemmebane. For etterhvert fikk Maccabi-spillerne ballen til å rulle mellom seg, og det var ikke mangel på sjanser som gjorde at israelerne ble stående med ett mål i protokollen.

«Rosso sløste bort en fantastisk mulighet til å utligne i det 83. minutt, men Rosenborg-keeperen fikk avverget skuddet», skriver Haaretz.

MILLIMETRE UNNA: Her holder Frode Johnsen på å sette ballen i et åpent Maccabi-mål etter en gedigen Davidovic-tabbe. Likevel mener israelske aviser at Maccabi-keeperen var bortelagets beste spiller, og de tror Maccabi slår ut RBK på hjemmebane.