En madame med skumle hensikter i V65-1

Karoline Krogh-Hanssen er en kommende stjerne som trener i travsporten. Onsdag har hun favoritten i det første V65-løpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Helt fram til 1975 sto det oppført i reglementet, at man måtte være mann for å bli travtrener. Dette sørget travets grand lady Liv Haslie for å fjerne, da hun nektet å gi seg i kampen om trenerlisens. Det var den spede begynnelse for kvinnenes vei inn i mannsbastionen, som travsporten var.

Onsdag ser vi endelig et resultat av kvinnebevegelsen.

Madame Houston gjorde et svett løp sist fra dødens og landet på sterke 1.14,8 over 1609 meter autostart. Hoppa kan ta karrierens første seier for sin trener Karoline Krogh-Hanssen i kveld.

-Hun har vært litt dum og galoppert i trange situasjoner tidligere. Nå står hun i bakspor på voltestart, og det er et usikkerhetsmoment. Hun må holde hodet kaldt. Med tilsvarende innsats som sist og med klaff på veien ser jeg ikke bort fra at hun vinner, røper trener Karoline Krogh-Hanssen til Dagbladet.no.

Karoline Krogh-Hanssen er en av våre fremadstormende kvinnelige trenere som for alvor begynner å puste gutta i nakken. Og at hestene trives godt med jentene er ingen hemmelighet. Jentene har kanskje en litt mildere tone, og særlig for litt vare hester betyr dette mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer