En mann for store kvelder

Han har slitt med å score i Tippeligaen, men Harald Brattbakk er en mann for de store anledninger.

TRONDHEIM (Dagbladet): Han scoret i det viktige borteoppgjøret mot FC Sheriff, og i går sendte han Rosenborg i ledelsen i det første spilleminuttet. Så la han den målgivende pasningen da Jan Gunnar Solli la på til 2-0 åtte minutter seinere.

-  Ekstra godt

-  Jeg er ikke fornøyd med å ha scoret så få mål i år. Derfor var det ekstra godt å score i dag, og bevise på høyt nivå at det er mulig, sier Harald Brattbakk til Dagbladet.

Han er den som har scoret mest mål for Rosenborg i E-cupsammenheng med 24 scoringer i kvalifiseringene og 14 i E-cup.

-  Det skjer noe spesielt i denne garderoben ved slike anledninger. Det gjelder ikke bare meg, men hele laget. Vi får en ekstra tenning i disse internasjonale kampene. Nå er det om å gjøre å ta med seg denne tenningen videre inn i Tippeligaen, slik vi greide det sist mot Lillestrøm.

Bittert

Om 1-0 målet sier Brattbakk:

-  Jeg så et åpent mål, og så var det plutselig to mann der. Det var deilig å se ballen gå inn.

Målscoreren synes det er bittert at Maccabi Haifa greide å score på overtid i første omgang, etter at Rosenborg hadde en så fantastisk god start.

-  Det var ergerlig at de fikk det målet og at vi ikke scoret ett til, men vi kan ikke være misfornøyde etter dette resultatet. Vi må være glade for at vi vinner mot en såpass god motstander.

-  Hva tror du om mulighetene i returen?

-  Jeg tror vi har gode muligheter til å greie dette. Absolutt. De må vinne, så de må fram på banen og jage en scoring. Det kan gi åpninger for oss, sier Harald Brattbakk.

NÆRKONTAKT: Jan Gunnar Solli gratulerer Harald Martin Brattbakk med den praktfulle scoringa.