- En mann mot smågutter

Nannskog tror Stabæk har Tchoyi på lånt tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet.no): Somen A. Tchoyi har vært strålende for Stabæk denne sesongen, og i går var han igjen sentral da bæringene snudde kampen mot Lyn og vant i sluttminuttene.

Kameruneren scoret selv utlikningsmålet, før han la opp til Daniel Nannskogs vinnermål like før full tid.

Måltyven Nannskog er full av beundring for oppleggeren.

- Somen skal ha mye ære for at vi vinner, og for at jeg scorer, sier Nannskog, og forklarer hvorfor tredjemålet kommer som det kommer.

- Somen er veldig flink til å slå direkte inn i boksen, sånn at det blir lett å time løpet for oss der inne.

Ekstra dimensjon

For nettopp timingen var perfekt da Tchoyi fant Nannskog i det nittiende minutt, og svensken enkelt kunne avgjøre kampen til Stabæks fordel. Nannskog mener lagkameraten på sitt beste egentlig er for god for Tippeligaen.

- Vi får en ekstra dimensjon med Somen på laget. Når han bestemmer seg, ser motstanderne ut som smågutter på midtbanen. Det er en mann mot gutter, skryter svensken.

IMPONERER: Daniel Nannskog håper Tchoyi fortsetter å spille godt, men vet at det fort kan bety at Stabæk mister ham til en større liga. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
IMPONERER: Daniel Nannskog håper Tchoyi fortsetter å spille godt, men vet at det fort kan bety at Stabæk mister ham til en større liga. Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix Vis mer

- Somen, Veigar og Alanzinho på sitt beste er fantastiske. Jeg håper de fortsetter sånn, men det kan fort bety at vi mister dem, smiler svensken.

Også Alanzinho skryter av lagkameraten.

- Tchoyi er min venn, og jeg ser alltid etter ham når jeg har ballen. Han er en strålende spiller, sier Alanzinho, som var en av få spillere som satte pris på sommerheten på Nadderud i går.

Ydmyk hovedperson

Tchoyi selv er ydmyk med tanke på all rosen, men han legger ikke skjul på at han har ambisjoner om å spille på et enda høyere nivå.

- Jeg har lyst til å spille i Champions League, og i en stor liga. Jeg trener veldig hardt for at det skal skje for meg, sier Tchoyi, som ble belønnet med en plass i troppen til Kamerun sist i fjor.

- Kontrakten min går ut neste år, og om jeg spiller her etter det, det vet jeg ikke. Men først håper jeg å vinne noe med Stabæk, sier han.

- En mann mot smågutter

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer