Forlik mellom Ingebrigtsen, Hoftun og RBK

En meget god dommer reddet Rosenborg fra et sviende tap i en kamp klubben ødela for seg selv

I det øyeblikket Ivar Koteng innrømmet anger, var Rosenborg på vei mot tap i Sør-Trøndelag tingrett. Forliket er et godt resultat for alle parter.

FERDIG I RETTEN: Ivar Koteng forlater Trondheim Tinghus og Sør-Trøndelag tingrett etter forliket med Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun. Rosenborgs styreleder handlet i beste mening og lot samvittigheten styre seg. Det har kostet RBK dyrt det siste halvåret. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
FERDIG I RETTEN: Ivar Koteng forlater Trondheim Tinghus og Sør-Trøndelag tingrett etter forliket med Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun. Rosenborgs styreleder handlet i beste mening og lot samvittigheten styre seg. Det har kostet RBK dyrt det siste halvåret. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

UAVGJORT KAN MAN stort sett leve med, denne gangen mer enn andre. Sett med aktørenes RBK øyne, ikke minst fordi den angrende klubben fortsatt står saksøkerne veldig nær, er forliket mellom Kåre Ingebrigtsen, Erik Hoftun og Rosenborg det beste resultatet man kunne tenke seg.

RESULTATET I SØR-TRØNDELAG tingrett, summene Rosenborg kjøper seg fri med, holdes i familien. Det er helt greit. Det viktigste for alle parter er at saken og belastningen er ute av verden.

Da Ivar Koteng innrømmet anger og dårlig samvittighet tirsdag ettermiddag, var saken i realiteten over.

Rosenborg kunne ikke vinne.

Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun trengte ikke en stor seier.

DET ER OGSÅ samvittighet som er årsaken til problemene Rosenborg viklet seg inn i da de sparket Ingebrigtsen og Hoftun i fjor sommer. Eller for å være helt presis; et ønske om god samvittighet. I det øyeblikket (18. juli) RBK-styret svarte enstemmig nei på spørsmålet om det var noen som trodde Kåre Ingebrigtsen var Rosenborgs trener i 2019, tok Ivar Koteng en avgjørelse basert på sin egen samvittighet.

Styrelederen bestemte seg for at han ikke kunne late som ingenting rundt treneren, hvis skjebne med tanke på neste sesong allerede var beseglet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer