«En mental seier»

STAVANGER (Dagbladet): Jostein Flo fikk én sjanse, steg til værs - og scoret. Der og da berget han både ett poeng og selvtilliten for bunnsliterne Strømsgodset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette var en mental seier for oss. Vi var veldig gode taktisk og tok poeng fra serielederen. Vi har slitt i seriestarten, og så ut som et bunnlag i forrige kamp. Men nå kan vi gå til neste serierunde med stor selvtillit, sier Jostein Flo.

I går vant han flere hodedueller i eget straffefelt enn i Vikings. Og åtte minutter før slutt sikret han ett poeng, da han steg til værs og kontrollert stanget inn et frispark. En utrolig opptur for laget etter 6- 2-tapet mot Brann i forrige runde.

Må ha flaks

Sjansestatistikken forteller at hjemmelaget burde ha knust drammenserne i går. Men både en god keeper og tamme Viking-angripere sørget for at det ble med Erik Nevlands ene fulltreffer.

- Når du spiller mot Viking på Stavanger stadion, skal du ha litt flaks og marginer. Men du må også være dyktig. Vi har sluppet inn 14 mål på tre kamper før dette, og nå tar vi poeng mot serielederen. Jeg synes vi var dyktige i dag, sier trener Arne Dokken.

Gårsdagens oppgjør var en taktisk triumf for Godset-treneren.

- Det var forventet at Viking skulle komme i 100, og det fikk de også uttelling på ganske tidlig. Men vi fikk kampen inn i vårt spor og etter hvert begynte Viking å slå på tvers og lempe inn mot våre midtstoppere, som vant alle dueller. Målet var å få gode overganger, eventuelt score på dødballer. Vi klarte det siste, sier Arne Dokken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer