BUD FRA FAMILIEN: Marthe Braavold Johansen (t.h.) tror det er familien hennes som gir 15 000 kroner for å få spise middag med henne. Her i duell med Trondheim-Ørns Tina Wulf under cupfinalen i fjor. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
BUD FRA FAMILIEN: Marthe Braavold Johansen (t.h.) tror det er familien hennes som gir 15 000 kroner for å få spise middag med henne. Her i duell med Trondheim-Ørns Tina Wulf under cupfinalen i fjor. Foto: Stian Lysberg Solum, ScanpixVis mer

En middag med Marthe kostet 15 000 kroner

Slik endte Røas date-auksjon.

• Mykjåland: - Jeg prøvde å ha veldig lave forventninger

(Dagbladet): I går kveld ble auksjonen på en date med ti av spillerne på kvinnelaget til Røa avsluttet.

En middag med Lene Mykjåland gikk for 20 000 kroner, og hun ble dermed den dyreste daten på laget. Etter at Dagbladet skrev om det i går, steg budene på noen av lagvenninnene, men ingen matchet 24-åringen med 36 kamper for landslaget.

Men Marthe Braavold Johansen nærmet seg i går kveld. Budet lå på 13 000 kroner i går ettermiddag, men endte til slutt på 15 000 og en klar andreplass.

- Oi, da er jeg ikke engang sikker på hvem som endte med å få tilslaget, sier hun til Dagbladet.

Familiemiddag? Hun vet at familien hennes var med og kjempet om å få tilslaget, men har ikke full kontroll på hvem som til slutt bød 15 000.

Men da Dagbladet opplyser om brukernavnet til budgiveren bak det høyeste budet, tror hun det er familien som står bak.

GODE PENGER: Til sammen fikk Røa-jentene inn 73 000 kroner for date med ti spillere. På bildet er Krivil Schau Odden, Katrine Dreier Andresen, Andrea Frøshaug, Siri Nordby, Lene Mykjåland, Celine Pettersen, Emilie Haavi, Janne Stange og Gunhild Herregården. Marthe Braavold Johansen var ikke med da bildet ble tatt. Foto: dynamitegirls.no
GODE PENGER: Til sammen fikk Røa-jentene inn 73 000 kroner for date med ti spillere. På bildet er Krivil Schau Odden, Katrine Dreier Andresen, Andrea Frøshaug, Siri Nordby, Lene Mykjåland, Celine Pettersen, Emilie Haavi, Janne Stange og Gunhild Herregården. Marthe Braavold Johansen var ikke med da bildet ble tatt. Foto: dynamitegirls.no Vis mer

- Det er bare hyggelig det, altså, at de vil støtte opp. Men jeg hadde tatt den andre utfordringen også. Jeg aner ikke hvem de andre som har budt er. Det kunne jo blitt en kjempebonus, men det er jo ikke derfor vi har gått inn på dette, sier Braavold Johansen.

- Kjempefornøyde Ellers er hun ikke så opptatt av at hun har dratt inn det nest største beløpet.

- Akkurat hvilket beløp man selv ender på, er ikke så nøye. Det viktigste er at vi fikk inn mye penger, og har fått respons i media. Vi er kjempefornøyde, sier hun.

Også styremedlem Joachim Westher Andersen i Røa er godt fornøyd med auksjonsresultatet.

- 7300 kroner i snitt for en date med ti fotballspillere er bra. Og interessen har vært stor. I alt har vi fått 635 bud. Av de som har fått tilslagene er det én bedrift og ni privatpersoner, sier Westher Andersen.