Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En møkkakamp

Larvik med seksmålstap i Mesterligaen.

TAP I MESTERLIGAEN: Larviks håndballkvinner ble sendt hjem med seksmålstap i mesterligaen i kveld. Slovenske Krim vant 24-18. Bildet er fra cupfinalen for kvinner mellom Tertnes og Larvik HK.
Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
TAP I MESTERLIGAEN: Larviks håndballkvinner ble sendt hjem med seksmålstap i mesterligaen i kveld. Slovenske Krim vant 24-18. Bildet er fra cupfinalen for kvinner mellom Tertnes og Larvik HK. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Larvik-stjernene fikk dermed ingen god start på hovedrunden. Nora Mørk ble lagets toppscorer med seks mål. Ved pause var stillingen 12-10 til vertene.

- Kort oppsummert er det en møkkakamp. Vi kan leve med å slippe inn 24 mål selv om det glipper en del. Offensivt var det under enhver kritikk, og jeg kjenner ikke igjen det vi har holdt med på trening i det siste, sa trener Ole Gustav Gjekstad til Østlands-Posten etter kampen.

I tillegg ble Isabell Blanco kjørt til sykehus med det som trolig er en bruddskade. 34-åringen skadet skulderen seks minutter før slutt.
Kampens toppscorer var hjemmelagets Andrea Penezic med sju mål.

Foruten Krim er vestfoldingene i gruppe med ungarske Györ og Buducnost Podgorica fra Montenegro. Gruppen er betegnet som «dødens gruppe». Györ, som har Heidi Løke og Katrine Lunde i stallen, åpnet med 23-23 og uavgjort i hjemmekampen mot Buducnost Podgorica.

Neste kamp for Larvik er hjemme mot Györ 7. februar.

(NTB)

Hele Norges coronakart