SKAL REDDE PLASSEN: QPR står uten seier på 12 kamper i Premier League. Nå får Harry Redknapp jobben med å unngå nedrykk etter at Mark Hughes fikk sparken som manager i London-klubben i går. Foto: OLLY GREENWOOD / AFP / NTB SCANPIX
SKAL REDDE PLASSEN: QPR står uten seier på 12 kamper i Premier League. Nå får Harry Redknapp jobben med å unngå nedrykk etter at Mark Hughes fikk sparken som manager i London-klubben i går. Foto: OLLY GREENWOOD / AFP / NTB SCANPIXVis mer

- En mulighet jeg ikke kunne avslå

Harry Redknapp er ansatt som manager i QPR.

Harry Redknapp (65) ble lørdag ansatt som ny manager i den engelske fotballklubben Queens Park Rangers.

Managerveteranen erstatter Mark Hughes, som fikk sparken i QPR i går.

- Da jeg snakket med eierne og de fortalte meg om planene sine, visste jeg at dette var en mulighet jeg ikke kunne avslå. Det er ingen tvil om at det er høy kvalitet på stallen, men av en eller annen grunn har det ikke gått så bra som alle forventet, sier Redknapp til klubbens nettsted.

Redknapp har skrevet under en 2,5-årskontrakt med klubben. Han kommer ikke til å lede QPR i lørdagens seriekamp mot Manchester United på Old Trafford, men skal følge kampen fra tribuneplass.

65-åringen fikk sparken som manager i Tottenham i sommer. Han var aktuell som engelsk landslagssjef, men Englands fotballforbund (FA) foretrakk Roy Hodgson. Redknapp har også vært manager i Bournemouth, West Ham, Portsmouth (to perioder) og Southampton.

Queens Park Rangers står fortsatt uten seier i den engelske eliteserien denne sesongen. På tolv kamper er det kun blitt fire poeng.

(NTB)