SISTE KAMP: Erik Nevland kom inn som innbytter for Fulham mot Atletico Madrid, men klarte ikke å avgjøre Europa League-finalen til London-lagets fordel. Foto: Ina Fassbender, Reuters/Scanpix
SISTE KAMP: Erik Nevland kom inn som innbytter for Fulham mot Atletico Madrid, men klarte ikke å avgjøre Europa League-finalen til London-lagets fordel. Foto: Ina Fassbender, Reuters/ScanpixVis mer

- En opplevelse for livet

Erik Nevland er skuffet, men stolt etter sin siste Fulham-kamp.

|||Europaligafinalen mot Atlético Madrid ble Nevlands siste i Fulham-trøyen. Det endte med 1-2-tap etter overtid.

- Vi visste at vi spilte mot et bra lag som kom til å gå hardt ut, og det gjorde de. Det var helst det at de var veldig gode, sa Nevland til Viasat 4.

Roy Hodgsons tordentale i hvilen tente Fulham-spillerne. Det sto 1-1 til pause og i annen omgang startet Fulham best.

- Vi spilte for så vidt bra i annen omgang. Vi hevet oss litt og det er jo bra å klare 1-1 her, men det er klart skuffende å ryke slik, sa Nevland.

Nordmannen ble byttet inn seks minutter før full tid. Han fikk dermed med seg godt over en halvtime.

- Jeg skulle bare fortsette jobben, prøve å få et mål. Jeg kom til noen avslutninger, men fikk ikke den rette klemmen på de i dag, sa Nevland.

- Nå er det kun skuffelse over å ha tapt her som gjelder. Men bare det å nå finalen for Fulham er en stor hendelse, man ser hvor mange fans som er her, den stemningen som er her. Det er en opplevelse for livet.

- Prestasjonen er gull verdt for Fulham, det er en fantastisk prestasjon å nå finalen. Vi får bare riste av oss skuffelsen, så får vi nyte dette og være stolt over det, sa Nevland.

(NTB)