Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- En oppsamlingsplass for ufordragelige spillere

Kjernen om Vålerenga.

(Dagbladet.no): I morgen skal Rosenborg ta hevn over Vålerenga. Klubben som gjorde Tippeligaen altfor spennende for trønderne i fjor og som slo dem 3-2 på Ullevaal i Royal League i høst.

Og nå har Vålerenga også tatt over som hatklubb nummer én - en hedersbetegnelse som tidligere var Molde til del.

- Vålerenga har tatt over for Molde som oppsamlingsplass for ufordragelige spillere, sier leder i RBKs supporterklubb Kjernen Chrstian Brøndbo til Adressa.

Supporterforeningen deler videre ut gullet rekordtidlig.

- I konkurransen om å ha de mest usympatiske spillerne har allerede Vålerenga tatt seriegull.

Grunnen til det nye ballhatet er at Vålerenga har signert to spillere som Kjernen kjenner svært godt fra tidligere. Nemlig Bernt Hulsker og Morten Berre.

- Berre har vel aldri hatt en sjarmoffensiv mot noen. Alle supporterklubbene i Norge misliker ham, til og med VIF-Klanen, påstår Brøndby.

Berre er fortsatt upopulær i bartehovedstaden etter at han filmet seg til straffe for fire år siden, mens også tidligere RBK-helt Steffen Iversen har gjort seg upopulær i midt-Norge.

- Beklager, men når du står på riksdekkende tv og synger at Rosenborg er ræva, har du fratatt deg all ære, sier Christian Brøndbo.

I morgen spilles kampen på banen.

- RBK ER RÆVA: Steffen Iversen mener mye om Rosenborg. Her lobber han inn et mål for Vålerenga i det siste Royal League-møtet.