- En perfekt måned

Dag Wollebæk plukket ut novembers beste lag i Manager 2003. I tillegg ble han pappa for første gang!

Meld deg på i manager 2003!

Dag Wollebæk har dominert i Manager 2003 denne høsten. Han leder i sammendraget, og i november ble han månedens manager for første gang med 501 poeng totalt.

Men midt i måneden kom den aller største seieren: Datteren Mina ble født 13. november.

- Hun hadde i alle fall næringsvett nok til å bli født mellom to runder i Manager 2003, sier den lykkelige managerpappa.

Wollebæk har valgt å spille med kortene tett til brystet i Manager 2003. Målet er å vinne førstepremien _ en tur til Champions League-finalen for to personer. Den andre billetten er allerede lovet bort til en kamerat, dersom det blir Wollebæk og laget «Sliterne» som ender opp på toppen.

- Jeg har lovet ham å si at alle andre bør satse på West Bromwich-spillere. Det får bli mitt taktiske tips til konkurrentene, sier Wollebæk.

Tidligere i høst kunne han avsløre at han hadde utviklet en metode som har gitt suksess. Den er like hemmelig som den er effektiv.

- De gamle triksene funker fortsatt, sier han.

Han er ikke like tilbakeholdende når det gjelder spillerne som var på laget sist runde.

- Det var ikke så dumt å ha hele forsvarsrekka til Chelsea, fastslår Dag Wollebæk.

  • Rundevinner i runde 16 ble Thorbjørn Solås med laget Småbjørnene, som kapret 105 poeng. Samme sum hadde Tubadur FC leder av manager Henning Hjelljord og Dag Wollebæks Sliterne, men Småbjørnene var det rimeligste laget, og ble dermed rundevinner.

    Meld deg på i manager 2003!