HØY SEIERSPROSENT. Edvard Kristiansen vinner ofte travløp. Han kjører nesten bare på Leangen, der V75-løpene går på lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
HØY SEIERSPROSENT. Edvard Kristiansen vinner ofte travløp. Han kjører nesten bare på Leangen, der V75-løpene går på lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

En proff amatør

Kan skyte V75 til himmels.

Klikk her og blir med i kampen om 38 millioner!

Han er mannen som kan bringe V75-utbetalingen opp i skyene når løpene går på Leangen lørdag.

Edvard Kristiansen har nemlig en bemerkelsesverdig statistikk. Han vinner i snitt hver åttende gang han kjører et løp. Han er vinnerspillernes venn og trippelspillernes bestevenn. Kristiansen er på trippelen hver tredje gang han setter seg i en sulky!
Det er bedre enn den suverene championkusken Eirik Høitomt kan vise til.

Lørdag er altså Edvard Kristiansen et navn å se opp for, når løpene kjøres på hjemmebanen hans.

Kan sjokkere

Kolnes Germa som skal ut i V75-3 kan sjokkere i spillet.
-Hun er i god form. Får vi en bra posisjon, tror jeg vi kan ende blant de tre første i mål. Og da kan vi også vinne. Hun er en gardering på V75-kupongen, sier Kristiansen.

Han skal kjøre Fantom Rolls i V75-1 for første gang.
-Jeg har sett hesten flere ganger. Jeg mener hesten er sterk, selv om det bare er sprintdistanse hesten har startet på i det siste. Men det er noen bra hester i feltet, som blir veldig vanskelig å gjøre noe med, mener Kristiansen.
-Gaardens Lat Hans gikk bra på mellomdistanse sist, men han er først og fremst en sprinter. Jeg tror ikke vi vinner, sier Kristiansen.

Sterk avslutning

Edvard Kristiansen avslutter dagen og V75-spillet med favoritten Sterk Odd.
-Har han like bra form som han hadde i sommer, hamler han opp med alle. Men jeg er skeptisk på akkurat det. Han har hatt løpspause, og jeg har ikke vært så veldig fornøyd med ham to ganger jeg har kjørt hurtig med ham. Da travet han alene.
Det kan være han skjerper seg, når han kommer sammen med andre hester. Jeg håper på det.
Sterk Odd skal selvfølgelig på V75-kupongen, avslutter Edvard Kristiansen.

Proff amatør

Edvard Kristiansen hadde profflisens tidligere. Men da han sluttet å jobbe for en travtrener, måtte han ta ut amatørlisens. Nå jobber han ikke med hest lenger. Han kjører varer for hjelpemiddelsentralen i hverdagen og travløp på fritida.
Men fortsatt gjelder det samme rådet til spillerne. Se opp for hestene Edvard Kristiansen kjører!
En proffere amatør finnes nemlig ikke.