-  En real opptur

Thorstein Helstad (27) har signert en 3,5-års kontrakt med Rosenborg - og har ambisjoner om en plass på landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Til Dagbladet sier 27-åringen at det slett ikke er noen nedtur å dra fra Austria Wien til Trondheim.

-  Jeg er kjempehappy og ser på dette som en real opptur. Det har ikke vært så gøy i Wien i det siste, så jeg ser det som en stor lettelse å få komme hjem. Jeg gleder meg til å spille fotball igjen, sier Helstad.

Forhandlingene holdt på å gå fullstendig i stå på grunn av Austria Wiens pengekrav, men det løste seg seint mandag kveld. I går var det bare papirarbeid og medisinsk test som gjensto før overgangen var klar. Partene ønsker ikke å kommentere detaljene i kontrakten, men overgangssummen skal ligge på rundt fem millioner kroner.

-  Jeg er veldig fornøyd med kontrakten, selv om jeg går litt ned i lønn. Det viktigste nå er å få spille fotball igjen.

Spilleklar

Helstad dro i går tilbake til Wien, men regner med å komme flyttende til Trondheim mandag. Han er spilleklar til Rosenborgs hjemmekamp mot Vålerenga 11. september.

-  Det er mange gode spillere i Rosenborg, men jeg tar det som en utfordring og gleder meg bare til å komme i gang. Jeg vil stå på fra første dag og gjøre alt jeg kan for å få spille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer